Reč urednika teme, pravila ponašanja!

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Reč urednika teme, pravila ponašanja!

Da biste uopšte dospeli u situaciju da se na Vas odnose donji redovi, treba da se upišete u "knjigu gostiju" i postanete punopravni član ovog društva. Ništa ne boli, samo ostavite validan Mail i od podataka ono što želite da drugi znaju o vama. Vrlo je korisno moći pitati na pravom mestu.

Poruke nemaju oči, ruke i izraz lica. Zbog tog razloga često nastaju nesporazumi. Misao je nekad teško izraziti u dve rečenice i mi koji smo pisali znamo šta smo mislili a oni koji čitaju mogu to pogrešno razumeti.

Zato je bitno da se na poruke odgovara hladne glave i sa neke vremenske distance ako se neko oseća pogodjenim diskusijom. Kad se ti isti ljudi kasnije sretnu u nekom kafiću ili skupu radi druženja, utvrdi se da su to sasvim normalni ljudi jer je konverzacija mnogo brža nego preko poruka. Generalno, svi koji koriste kompjuter i znaju da napišu poruku su na nekom obrazovnom nivou koji je iznad ostalih pa nema razloga za "svadju".

Forum je mesto za druženje, razonodu pomoć oko stvari koje nas zanimaju a nismo upućeni u materiju do kraja. Ako Vas neko nervira, zaobidjite ga kao što bi ga zaobišli i u stvarnom životu jer ne želite konflikt. Videćete da i takva osoba ima šta pametno da Vam kaže bar ponekad a vremenom da i nije tako loša kako Vam se činilo na prvi pogled.

Ovo je specifičan forum jer autogas danas izuzetno aktuelan u našoj zemlji zbog ekonomske situacije. Znam da ovi turbaši i dizelaši u komšiluku ne mirišu gas baš u najboljem svetlu ali se mi nećemo obazirati na njih i diskutovaćemo o problemima u vezi teme. Problem ove teme a i ostalih u vezi automobila je taj da ja još nisam sreo nekog a da se ne razume u automobile, fudbal ili žene. Govorim normalno o muškarcima. U tom svetlu ne treba biti izričit i suditi o drugom prema svom znanju. Ako znaš i hoćeš pomozi, ako ne znaš a hoćeš da znaš pitaj. Upotreba argumenata gde je glavni oslonac epiteti u vidu nekih rogatih, ušatih i debelokožih životinja ne vodi ničemu sem da se posle osećamo nelagodno jer sukob kad tad mora prestati na bilo koji način. Zašto ga onda i počinjati.

Normalno je da se u diskusiji skrene sa puta jer je to normalno i u stvarnom životu i zato je to dozvoljeno. Ako neko napravi gaf, greota je da se to ne iskoristi za šalu. No treba imati meru u tome i ne treba biti duhovit po svaku cenu i na svakom mestu. Ako Vas je neko pretekao, obuzdajte se a budite brži drugi put. Tri cigarete dnevno posle obroka su zdrave jer se lučenjem enzima iz pljuvačnih žljezda pospešuje varenje. 20 cigareta dnevno je štetno za zdravlje.

Forum je edukativan i zabavan za sve ljude. Ono što Vas lično intersuje poput koliko to košta, kako se zoveš, koliko imaš godina i slično, ostavite za PP koji imate na dnu svake poruke ili u profilu osobe koja Vas zanima.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
Working...
X