Elem, u jednoj temi sam pisao da mi je pre 10-ak crkao Landirenzo prekidac. To se manifestovalo na sledeci nacin... Kada prekidac stavim u polozaj za benzin, cuje se klik ev-a za benzin i motor pali bez problema na benzin. Medjutim, kada stavim na srednji polozaj, diode ne svetle a trebalo bi da blinkaju, prekid benzina i motor se ugasi posle potrosnje benzina iz karburatora. Prebacivanjem na TNG, opet diode ne svetle i naravno ne mogu ni da upalim motor na TNG. Znaci, prekidac je radio samo u polozaju za benzin.
Odem do servisa (yuwax) i dobijem nov prekidac.
Ali, sve bi bilo lepo da se posle 10-ak dana nije manifestovala ista prica!
Sad se pitam sta da radim?! Icicu ponovo u servis ali mi je prosto neverovatno da se ista prica ponovi posle 10-ak dana. Nesto mi je tu sumnjivo tj. neopipljivo, pa se bojim da problem nece biti brzo resen.
Ima li neko ikakvog iskustva sa ovom problematikom?
Da li neko ima elektricnu semu landirenzo prekidaca kako bi unimerom proverio kontakte?
Ili savet koje zice da prespojim u konektoru (zenski) na koji se vezuje prekidac (muski), kako bi eliminisao da li je problem do prekidaca ili instalacije? (ima 6 pina u konektoru)
Hvala unapred na pomoci!
Poz!
Odem do servisa (yuwax) i dobijem nov prekidac.
Ali, sve bi bilo lepo da se posle 10-ak dana nije manifestovala ista prica!
Sad se pitam sta da radim?! Icicu ponovo u servis ali mi je prosto neverovatno da se ista prica ponovi posle 10-ak dana. Nesto mi je tu sumnjivo tj. neopipljivo, pa se bojim da problem nece biti brzo resen.
Ima li neko ikakvog iskustva sa ovom problematikom?
Da li neko ima elektricnu semu landirenzo prekidaca kako bi unimerom proverio kontakte?
Ili savet koje zice da prespojim u konektoru (zenski) na koji se vezuje prekidac (muski), kako bi eliminisao da li je problem do prekidaca ili instalacije? (ima 6 pina u konektoru)
Hvala unapred na pomoci!
Poz!
Comment