U nedelju na Uscu je odrzan prvi veliki skup BMW AUTO KLUBA SRBIJA,ucestvovalo je oko 150 automobila i bilo je velicanstveno..
evo par slika i video klipova..
ubaci slike, nemaju svi fejsbuk nalog a potrebna je registracija da bi se videle slike na bmw forumima.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Sad se hvalite, a što nas niko nije zvao, u duhu prijateljskih odnosa i saradnje, prase u lepinji i slično.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
1. Zemun,Karadjordjeva ,blizu Pinokia kad se krene ka gradu
2.Novi bgd,Bul. mIhajla Pupina kod Mc-a u neposrednoj blizini USCA
3.kod sajma ,na samom nadvoznjaku kad se ide prema adi
Pošto sam očekivao takav odgovor sad bi trebao da ide taj bezobrazni deo gde ja mrmljam u bradu nešto o beogradu i polnim radnjama i centru sveta i postojanju života i izvan..., ali ću zbog celog društva da se grizem za jezik.
(kaži mi još samo koje su novine u pitanju)
ne znam koje novine,bilo je vise clanaka objavljenih u raznim novinama..iz Novog Sada je dosla dobra ekipa kao i iz drugih gradova srbije..organizatori nisu mogli pokriti vise bilborda od ovoga i ovo sto je uradjeno je za respect jer treba to sve platiti..mozda u buducnosti svaka ekipa pokrije svoj grad bilbordima i napravi se odlican skup..ovo je bio prvi veliki skup i sve greske su uocene i bice ispravljane vremenom..
p.s. ja nisam bio u organizaciji skupa ali kada vidim entuzijazam tih ljudi svakako cu se ponuditi da pomognem u sledecem..
Comment