King of Europe - 8th round Mariapocs, Madjarska

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cvrle
    CBC Senator XXL
    • 11.06.2006
    • 1008
    • Beograd,Banovo brdo

King of Europe - 8th round Mariapocs, Madjarska

U subotu se odrzava 8. runda u sampionatu KOE u Madjarskoj. Staza www.rabocsiring.hu se nalazi u mestu Mariapocs nedaleko od Ukrainske granice. Sutra je zvanicni trening ceo dan, a prekosutra se voze kvalifikacije i odmah nakon kvalifikacija, pod svetlima reflektora na stazi, vozi se nocni twin drift odnosno top 32/16. Prosle godine je bio spektakl a ove godine su najavili jos bolju organizaciju.

Boki i ja krecemo veceras i nadam se da ce uspeti da popravi rezultat na tabeli. Sve ce biti zabelezeno kamerom i slikama. Boze zdravlja pa se vidimo u nedelju na dragu sa sve nekim peharom...

Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

• Jesse Jane
    CBC Senator XXL
    • 28.02.2007
    • 355
    • Zemun

Nek vam je sa srecom!!
    Honda all the LAG none of the BOOST..

Comment

• skijash
      CBC Senator XXL
      • 07.09.2007
      • 1354
      • Beograd
      • wrx

Srećnooooo!!!

Comment

• GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.04.2007
        • 1018
        • Zemun

Srecno!
        Dr. Fritz Indra

Comment

• Alekre
          CBC Senator XXL
          • 12.09.2005
          • 780
          • Smederevo

Srecno i sve najbolje
          Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• 24v
            CBC Senator XXL
            • 11.12.2004
            • 479
            • Beograd, Karaburma

Boki se slupao u Madjarskoj u prvoj trci... Tockovi dohvatili otpale komadice gume i zadnji cosak je udario u zid a onda kataput pa i prednji kraj...
            On je dobro a auto izlupan ali u voznom stanju...

Jbg ispao je zbog toga...

Kaze da im je tamo nesto jako sumljivo oko bodova jer samo Madjari dobro prolaze...svi ostali kao da nemaju pojma
            I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• cvrle
              CBC Senator XXL
              • 11.06.2006
              • 1008
              • Beograd,Banovo brdo

Vratili smo se iz Madjarske. Boki je prosao jako lose s obzirom da je ceo trening vozio izuzetno dobro, cak mozda i najbolje do sad. Nakon kvalifikacija u kojima je bio 26. sa osvojenih 71 bodova ( 1. je imao 85 bodova cisto za primer) plasirao se u 32 najbolja vozaca koji su vozili nocni twin drift. U prvoj trci protivnik mu je bio Nissan S14 i od njega je ispao iz daljeg takmicenja. U poslednjoj krivini je otisao malo presiroko, dohvatio deo staze na kojem se nalaze ostaci i opiljci od guma, proklizava mu zadnji deo vise nego sto treba i zakacinje zid ivicom branika i zadnjim krilom i potom po inerciji se odbija i udara prednjom desnom stranom. Nije nista strasno, auto ostaje u voznom stanju osim sto je ulubljeno krilo, cosak haube i nema branika. Za nas je tu bio kraj takmicenja.

Sudjenje je bilo u vecini slucajeva jako dobro, mada je bilo po neki put i malo sumnjivo zasto se neke voznje ponavljaju i kako se sudi odredjenim vozacima. Sudjenje se vrsilo na principu 50/50, 50% su se uzimali rezultati iz driftbox-a ( uredjaj koji meri maksimalnu brzinu, maksimalne uglove zanosenja) i troje sudija koji su ocenjivalji liniju odnosno idealnu putanju kretanja i tecnost drifta.

O ostalom mogu da pisem do sutra jer je dozivljaj bio fenomenalan. Kompletna organizacija je bila na najvisem mogucem nivou, i nemamo ni jednu jdinu zamerku. Mi smo boks delili sa Holandjanima i fenomenalno smo se provodili. Bilo je fenomenalno druziti se sa svim tim ljudima, neke nove upoznati a sa starima se jos vise zbliziti.

Ono sto ce mi ostati u secanju do kraja zivota je Drift zurka u petak uvece nakon treninga. Svi se druze medjusobno, svi zajedno piju, jedu, zovu nas ovamo onamo, idemo od jednih do drugih, dolaze kod nas ma ludilo jedno potpuno. Alkohol se pije na sve strane i svi su se dobro zabavljali. Vrhunac svega je izvozenje tri auta iz boksa, i turiranje do momenta paljenja trave plamenovima iz auspuha. Zvuci kao i ritam koje ti automobili proizvode su neopisivi. Posto to recima nemogu da opisem uskoro ce biti neki video samo tog dela pa ce i biti jasnije. Naravno, video kompletnog desavanja se podrazumeva

Evo nekih slika koje sam slikao mada ce ih biti mnogo vise na nekim drugim sajtovima, potrudicu se da ih sve linkujem ovde cim ih postave.

Spotove ocekujte uskoro...

Comment

• cvrle
                CBC Senator XXL
                • 11.06.2006
                • 1008
                • Beograd,Banovo brdo

Evo jos dva linka sa odlicnim slikama:

http://gallery.dislense.com/v/somac/200 ... ft_200808/

http://www.drifter.hu/index2.php?mod=ga ... leryID=103

Comment

• skijash
                  CBC Senator XXL
                  • 07.09.2007
                  • 1354
                  • Beograd
                  • wrx

Eh, bedak. Izgleda Bokija nešto poterao maler

Comment

• Armageddon ///M
                    CBC Senator XXL
                    • 26.04.2008
                    • 447
                    • SRB
                    • Ne

Jbg, vise srece drugi put...
                    Ambitious but rubbish.
                    http://www.youtube.com/streetracerm5

Comment

• skijash
                      CBC Senator XXL
                      • 07.09.2007
                      • 1354
                      • Beograd
                      • wrx

Usput, opasne slike

Comment

• GSi
                        CBC Senator XXL
                        • 15.04.2007
                        • 1018
                        • Zemun

Jbg, bedak, al bice bolje sledeci put
                        Dr. Fritz Indra

Comment

• mrki
                          CBC Senator XXL
                          • 08.11.2006
                          • 550
                          • nis, serbia

[quote="cvrle"]

[quote]

ovako se najbolje driftuje! =]

sry za off, ali bilo je jace od mene

Comment

• cvrle
                            CBC Senator XXL
                            • 11.06.2006
                            • 1008
                            • Beograd,Banovo brdo

Madjarice su cudo, toliko spontanosti i opustenosti da se nepoveruje...

Evo i liste sa zvanicnim rezultatima u sampionatu KOE. Ostala je jos jedna trkai nadam se da ce Boki uspeti da ode tamo i jos malo to popravi, mada mislim i da ce sa ovim da bude jako zadovoljan, biti medju prvih 10 je odlican rezultat.

Comment

• Bojan335
                              CBC Senator XXL
                              • 01.05.2007
                              • 332

HVALA SVIMA

evo i ja da se oglasim ,,sta reci jednostavno maler mi ta staza prosle godine felna slomljena i odustajanje ove god. u zid i odustajanje al nema veze ,, idemo dalje bilo je kao nikad do sad LUDO I NEZABORAVNO ,,riba hmmhmhmh zna cvrle sta je i kako bilo u nasem boksu ,,sa nikolet je bilo super [ devojka od koje sam izgubio u KG ]] izvinjavami se sto me svi zezaju ovde zbog nje kaze; jako mi je zao sto sam ti povredila srce ....sta reci na to ...

pozdrav svima idemo dalje bice snimaka od profi CVRLETA koji je bio na zadatku kao nikad do sad chak smo se i videli jednom na stazi mahao sm mu prvi pit do sad nikad ga nisam video dok vozim ovog puta jesam ,,stajao je gde niko drugi nije smeo hvatao lude kadrove kako samo on to zna ....pozdrav i za njega pa da zapevamo opet kao dok smo se vracali nazad da nebi zaspali .......

gogogogog idemo dalje

Comment

Working...
                              X