Po meni ovu trku su obelezili Kimi i Niko Rosberg jos jedan fenomenalan vozac, ako budu ovakve ostale trke u sampionatu, oceku je nas itekako zanimljiva sezona napokon
Odlican pocetak sezone!!! Ja prenose vec par godina gledam na HRTu, imaju uvek ljude "na terenu" i generalno bolje komentatore... Plus placaju vise kamera nego RTS/BK i ko je sve jos prenosio od nasih....
Svaka cast Ferrariju jer su konacno postali konkurentni! Slazem se da su Kimi i Niko fenomenalno krenuli i po svemu sudeci nas ceka dobra sezona!
Odlichno odradjeno..... Trka zanimljiva.. KIMI bio ...MAN ON THE MOVE.... NIKO takodje grize kako treba... Alonso nemam rechi Svaka chast.... Ferari... Napokon da se takvo ime ipak vrati u vrh....
dobar pocetak sezone, malo kvarova. nadam se da ce biti ozbiljna sezona. cini mi se da alonso nije nesto prezadovoljan pobedom, slozio je neku tuznu facu kao da je bio poslednji. taman sam pomislio da ce biti przenje do poslednjeg kruga kad ono jos jedna pobeda na foru boxa. to mi je malo bzvz al ajde.
Ovaj mali sto vozi sa wiliams ce da bude cudo, debi i najbrzi krug svaka cast
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment