cao svima..provalih ovaj sajt pre neki dan,pa ajde da se predstavim..zovem se Sasa,iz Kv sam i vlasnika sam pezoa 406,kojeg mozete videti na slikama..2002je godiste i uzeo sam ga od prvog vlasnika koji je sa njim presao 90000km..sad na satu ima 206000km..punih 5godina ga vozim i usao sam u 6tu..prezadovoljan sam autom u svakom pogledu..do sada me nikad nije izneverio(u smislu da nije upalio,da me je negde ostavio,bla bla)Redovno ga odrzavam tj na svakih 10000menjam ulje i filtere za ulje a na svakih 20000km menjam sve ostale filtere(kabinski(klima)za gorivo,vazduh)..veliki servis odradio na 175oookm i tako..samo redovno..ulje koje sipam u njega je motul synergie 10w40 6100 Tehnosynthese..od kad sam ga uzeo sipam u njega Motul i stvarno auto ne trosi ni gram ulja(barem da sam ja to primetio,il majstor kod koga ga odrzavam)..za ovih 5godina nisam primetio da je promenio vozne karakteristike u smislu snage,ubrzanja,ali bas nista..sta sam do sad odradio na njemu..menjao sve diskove i kocione plocice na njemu na nekih 150000..bocne stabilizatore balans stangle(2 ili 3puta,al to je normalno sa obzirom kakvi su nam putevi) i remenicu radilice jedanput,zaribao mu zadnji brisac(sredjeno za pola sata posla)..i to je to..pojavljuje mi se cuvena antipollution fault greska,bio na dijagnostici(prijavljuje gresku papucice gasa),par puta brisao to ali opet se pojavi i to vrlo brzo posle brisanja..nema cuveni fap filter..ne znam da li ovu gresku da uzimam za ozbiljno,al ne remeti mu rad uopste,barem do sada..skoro bio na regeneraciji komjutera(valjda se tako kaze)gde je elektricar(stvarno dobar)sve proverio..rece mi da mu je prva dizna malo zaprljana,opet taj signal papucice gasa obrisao i sve ostalo bilo ok..al posle par dana opet prijavio antipollution fault(malo me i nervira to)..inace auto max pouzdan,sto se mene tice,nameravam da predjem jos puno kilometara sa njim,stvarno ga redovno odrzavam i tako cu i nastaviti..jos jedna pohvala..akumulator na njemu je fabricki..12ti mesec 2001 godine i jos uvek je zdrav 100posto(proverao ga pred zimu),pa cak i pod opterecenjem..za kraj nesto malo tuzno..grad ga je izlupao pre 2godine i to najveci grad koji sam ikada video u zivotu(velicine poveceg oraha)tako da je hauba i krov fino izlupana..al ne patim toliko za izgledom koliko da su mu svi bitni sistemi za voznju ispravni..to je to uglavnom,ukratko!veliki pozdrav za sve!

Comment