jel to izvorni brabus ili naknadno prerađena verzija?
Mercedes-Benz W124 300CE 24v (sa brabus opremom)
Collapse
X
-
u ovome sto si napisao je nekoliko stvari brabusovo, kao i pre receno tipa auspuh, prednji spojler, za volan mi nije jasno posto ovde mice brabus lenkrad, a ti imas lorinser, ali motor nije brabusa video, ovo ce biti da je preradjena verzija brabusa, i to u nekim segmentima da meni nije jasno da se to i radi, ali necu da gresim dusu ako nisam 100% siguran.
Comment
-
-
pojma nemam,ni ja ni cale ne znamo njegovu celokupnu istoriju,tako da...postoje ovde ljudi koji popravljaju mercedese i koji su mi rekli da jeste brabusova oprema a jedan momak mi je cak i objasnio sta na njemu uopste nema veze sa klasicnom 124kom kupe....
a da, i na menjacu postoji natpis BRABUS...
Comment
-
-
Ajde bre, sto natrovaste decka ?
300CE nema "cool" faktor kao M3 kockica ili Delta Evo da je sa godinama sve privlacniji, ali je i dalje sjajan auto.
Sve mecke preko 10 godina starosti pocnu da vuku na "grand paradu" posebno ove "doradjene" ali to ne utice na kvalitet voznje i trajnost.
Ako je u dobrom stanju, bio Brabus ili ne, trajace jos 10 godina a verovatno je po covekovom ukusu pa ce on svo vreme uzivati.
Malo filozofiram, ali vecina je coveka docekala na noz, ocekivano. Ajde da budemo dobri i postujemo razlicite ukuse
A sto se tice Brabus ili ne, pa ocigledno je nesto radjeno, pa skidano. Sada je negde na pola ili 1/4 puta sto je generano najlosija varijanta.work in progress
Comment
-
-
Originally posted by UzelacAjde bre, sto natrovaste decka ?
300CE nema "cool" faktor kao M3 kockica ili Delta Evo da je sa godinama sve privlacniji, ali je i dalje sjajan auto.
Sve mecke preko 10 godina starosti pocnu da vuku na "grand paradu" posebno ove "doradjene" ali to ne utice na kvalitet voznje i trajnost.
Comment
-
-
ma meni nije uopste toliko bitno jeli brabus ili ne,jednostavno sam hteo da vam pokazem auto,jer iskreno nisam video nijedan identican kod nas...drugar je jednom bio u italiji i kaze da je video potpuno isti kao moj,ali kabrio.a sto se tice kvaliteta voznje i to,mogu da kazem da auto ide perfektno,na benzin,kada ide na gas nema tu snagu i startnost,ali kada ga stavim na benzin ujeda kako ide.nisam neki ljubitelj brze voznje i to i bas ga cuvam jer ovde u jagodini ima rupa i neravnina na putevima da nikako ne moze sasvim normalno da se vozi a kada uzmemo u obzir i da je on nizak i "tvrd".....zvuk iz auspuha je stvarno neverovatan a i auto kao auto super izgleda na ulici....nadam se samo da cu jednog dana da saznam sta je sve na njemu radjeno u brabusu...al sam ga ishvalio
Comment
-
-
To sto ti pise u saobracajnoj je po nemackim propisima obavezno. Drugim recima, ako u nemackoj stavis siru gumu, drugi spojler, to moras da imas upisano u saobracajnoj. U suprotnom si u prekrsaju.
Sve sto stavis mora da ima TUV, da bi moglo biti upisano u brif.
Drugim recima, tvoj CE 124 je neko u Nemackoj malo "budzio" stavljajuci pojedine karoserijske delove od Brabusa. I to je to..
Uglavnom, specifican auto, pozdrav i uzivaj u njemu
Comment
-
-
-
e pa da,ovaj je bukvalno isti kao ovaj moj,dobro,ima razlika naravno u unutrasnjosti i malo u spoljnom izgledu,ali to je to.pre jedno godinu dana sam bio na ovom sajtu i onda sam skroz zaboravio kako bese ide.evo ovaj je,kako pise na sajtu,BRABUS a na motoru uopste to ne pise,kako je jedan clan foruma rekao da je obavezno da bude a meni izgleda da je ovo sajt neke prestizne auto kuce,tako da ne verujem da oni mogu da naprave gresku oko toga....
Comment
-
Comment