veliko je pitanje da li cu pakovati komplet enterier, ovakav auto se tesko prodaje i ne vredi mnogo, pa je pitanje i koliko se isplati... pre ce to biti auto za nedelju popodne!
skino sam originalne natpise i vraticu ih po farbanju u belu boju...
felne su aluminiumske i ne stavljaju mi se na auto - izgledace smesno, mozda sada zvuci smesno ali je tako... drugi problem je taj sto je auto sa njima i profilom 195/50/15 nizi nego sada i opasnije je po karter.
@markoni nemoj da ti padne na pamet takav tuning na tom autu! neki sestak moze da dodje u obzir!
@DushanSD auto kao sto je moj - matora drtina vredi oko 2500e +/- 500e u zavisnosti od stanja... moja je placena 1700e
Komplimenti za machinu,V6 je V6 neka prica ko sta hoce.Jesi li razmisljao da joj ubacis neka druga sjedista,i rol bar?Tek bi tada bila pojava.Sto se felni tice sumnjam da postoje felne koje ljepse stoje italijanima od AZEV-ovih petokrakih.Reci mi jesu li na prodaju ove 15-ice,i koja bi bila cijena?
@Milos samo da se ratosiljam ove moje drtine od auta i moram da nadjem jednu takvu, mozda ne bude V.6 ali 155 TS garant. Kod tog V.6 od svega je najubitacnija za dzep registracija, koliko sam ja primetio... Ali MERAK JE MERAK
Comment