Nije, pitao sam.
Alfa Romeo GTV ( 1982 ).... Novo Poglavlje!
Collapse
X
-
-
Evo malo slika iz radionice. Lezista nosaca su isecena i sutra bi trebalo da se sve upasuje. Ocekivan zavrsetak radova je za nekih 10-ak dana
Comment
-
-
-
kazu ljudi ma opel sve isto ,fiat-alfa,sraf na sraf,prc bajo,nema to veze jednosa drugim,isti je korak navoja ista duzina srafova a sto rupe ne gadjaju to nema veze,ali zato smo mi tu da prekroimo
a inace vidjam tu ljubicanstvenu vec duze vreme na istom mestu vec sam poceo da sumnjam da se ne vozi,ali interesantno izgleda,samo joj malo cunak ne stoji kako treba,malo je nakrivo
kocnice,diskove od theme,a klesta od cega,ja sam razmisljao od omege,kad zaustavi one skoro dve tone sto nebi i ovu jednu,ja trenutno vozim na obicnim diskovima corsina klesta i koce sasvim solidno do neke granice izivljavanja,ali i diskove planiram oko 280mmko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
I diskovi i kljesta od theme, nadam se da ce se napasovati. AlfaZD mi je rekao tj. skrenuo posebnu paznju na lezista nosaca. Tacno 2cm je razlika i zbog tih 2cm su morali da se skinu i pomere, u suprotnom bi skrljao kardan u roku od par dana!
Comment
-
-
-
-
mislim da raspon na alfinoj glavcini i theminim klestima ne odgovara,na themi je veci raspon izmedju rupa,imam cromina klesta,pa cu slikati,a slikacu i alfina da vidis kolika je razlika,na jugu,alfa155,uno,tempra i themi je isti raspon,za koje znam,a na nase odgovara raspon od opela,to sam probao i znam,ono sto je bilo price o volvovim klestima,nisam proverio jer su to vec prebrana vozila io nema ih,ja sam stavio klesta sa diska 236mm na diskove 250mm i naleze na celu povrsinu,probacu omegina klesta dal moze i kolika felna moze biti najmanja,ali cenim 15',i diskove od neke mecke jer one imaju od 280-294mm
nego jel provozana zverko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Ljube ne razumem teKoji raspon? Raspon rupa na glavicini i disku je isti tj. 98, a na opelu je 100. Pa nije jos upaljen, bice za 10-ak dana.
@Losmi
Malo me mrzi, kad se bude radila limarija i kad se motor bude vadio, sledi glancanje
Comment
-
-
Ne zelim da ti pametujem ali bih te zamolio da obratis ogromnu paznju na kompletno vesanje pocevsi od trapova,amortizera,kocnica pa sve do guma!
One price vozicu lagano okaci macku o rep!
Znaci toliko konja na zadnjoj osovini na automobilu tih godina je veliki broj,taj auto ce da seta sve do polovine trece brzine,nemoj ni da razmisljas o punjenju do kraja dok ga ne osetis neko vreme i cuvaj se kise!
Sve ti ovo pricam zbog mog auta,prosao sam deo te skole,jos ce tvoj auto biti za klasu jaci!
Znaci samo polako i pametno!
Poz
Comment
-
-
Comment
-
Comment