Jos jedna CRX 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

ja sam samo teo da kazem da je suludo davati tolike pare na felne za auto koji vredi toliko koliko vredi. jedino ako ih dobije za Dz. Generalno danas sa malo para a dosta ideje i stila moze da se sredi auto da izgleda do 00.
    Ako mu je sa mehanicke strane sve ok sminka je smesna stavka. E sad druga je stvar sta bi mi voleli i sta bi tu sve moglo da se uradi. Sve je stvar ukusa i kapiram da marko treba da kiti auto onako kako se njemu svidja a ne da mu mi pricamo sta da uradi. vidite i sami da se ovakav stil zadnje signalizacije decku svidja a vecini nas se ne svidja. Ja recimo volim Old School - Racing Look a neko voli ovaj futuristicki Look ja ga zovem NFS. I td.. itd...
    @marko: moj ti je savet, kad vec imas net, prosvrljaj malo i poskidaj slike kako su ljudi po svetu sredili svoj CRX pa iskombinuj i napravi auto onako kao ti se naj vise svidja.
    poz.
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• coco
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2004
      • 476
      • i`am from the land that is placed nowhere

ne kuzim to? znaci bolje staviti momo gtr na skodu fabiu esdei nego recimo momo gtr na crx-a?
      "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• coco
        CBC Senator XXL
        • 24.10.2004
        • 476

viđe stajlinga

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

ne brale, nego , veca je verovatnoca da onaj ko ima pare da kupi fabiu ima pare za ovakve felne nego konkretno ovaj CRX. decko rece da je student , znaci svaki cent mu je ko sunce. ujedno cisto sumnjam da ovakve felne ima da se kupe za 250-300e makar i polovne a da nisu krive, varene ili oguljene.

Comment

• Vocko
            CBC Senator XXL
            • 25.04.2005
            • 4556
            • nBGd

Strafte joj ok stoje, nije ruzno, ali zadnji stopovi nisu po mom ukusu.

Comment

• coco
              CBC Senator XXL
              • 24.10.2004
              • 476

.

pa ima nesto sto se zove princip. ima dosta ljudi koje ja znam a koji vozaju crx-eve iz 90tih i preludice iz 90tih. i ne zele mijenjati za nekakve skode ili gnojeve. i recimo kupuju sjeceno-busene diskove, apex kvacila, ulw felge, slick gume i slicno. hajde da si u mojoj poziciji. dali bi kupio stan na kredit i imao crx-a iz 90te sa novim momo gtr felgama ili kupio skodu/gnoja na kredit i zivio kao podstanar?

Comment

• coco
                CBC Senator XXL
                • 24.10.2004
                • 476

Originally posted by Vocko
                Strafte joj ok stoje, nije ruzno, ali zadnji stopovi nisu po mom ukusu.
                ma sve je to oke ako mu je motor/limarija/mehanika u dobrom stanju. hebes styling ak mu je ispod haube groblje

Comment

• markokg1982
                  CBC Senator XXL
                  • 19.05.2007
                  • 409
                  • Kg-Bg

u momci svaka cast,, nisam ocekivao ovoliko komentara.. nazalost imam oko minut ipo jos na raspolaganju jer moram ponovo da palim na drugi posao ..samo sam hteo na brzinu da vam se zahvalim za sve ovo do sada..
                  pisem kasnije,, a sada moram da odgovorim samo na jednu jer mi je bas upala u oko
                  http://www.youtube.com/watch?v=CWvkqhcItY8

Comment

• markokg1982
                    CBC Senator XXL
                    • 19.05.2007
                    • 409
                    • Kg-Bg

editovao sam ovu poruku koja je bila namenjena karbo-u jer ne zelim da se iko oseti uvredjen tj da me pogresno shvati pogotovo ako je karbo ovde da mi pomogne.. pa sam se malo ispravio dve poruke dole..

Comment

• coco
                      CBC Senator XXL
                      • 24.10.2004
                      • 476

.

ajde, bitno je da nije kupio gnoja esdei/tedei. e onda bi imao ovakvu komandnu tabletinu. mozda je i okacim na fauve dio foruma da si fauve fahreri mogu nabaciti styling

Comment

• markokg1982
                        CBC Senator XXL
                        • 19.05.2007
                        • 409
                        • Kg-Bg

evo malo parodije na sve ovo sto se tice zadnjeg dela mog auta..
                        stric koji je promenio 5 hondi crx (i zarazio mene davno) se toliko odusevio kada je video kako su stopke kod mene odradjene, da je dosao posle 3 dana kod mene u Kragujevac iz Topole sa njegovim majstorom za hondu (radio mu je tada exterijer) da taj majstor vidi tacno kako je to kod mene odradjeno da odradi i njemu

karbo>jedno pitanje za tebe..
                        ako nesto volis kao ja crx (..sad sam se podsetio kako sam jedva cekao kada ce mi doci mala matura koja je bila pre 7-8god!!!!.. da uzmem od strica crx pa da je konacno provozam-ne gradom vec za svoju dusu)
                        .. da li bi ti kupio keca za 1000evra (koliko sam tada mogao da se prostrem kako ti to kazes) ili bi cekao priliku da sakupis lovu za ono sto stvarno volis tj crx? i kada bih imao dovoljno para, ne bih uzimao nista drugo,,bar ne jos uvek!
                        vidim da i pored toliko strogih uslova tj kaznjavanja, i dalje se voze ovakve felne kao sto savetujes tako da ipak nije toliko lose..zar ne?
                        za plin sam ti vec objasnio.. kapiram ja tebe sta mi pricas, ali u Srbiji je plin skoro 3 puta jeftiniji nego benzin a ni na plin nije toliko slaba..
                        sada bi mogli da trazimo neke razloge kako joj plinski uredjaj krade potreban vazduh kada radi na benzin al ja nikakvu razliku ne primecujem kada prebacim na benzin..ako pogledas oglase, naci ces mnogo skuplje i novije varijante automobila sa plinom! zato mislim da ipak ne znas kakva je situacija u Srbiji!

sto rece Honda, i ja znam kako se zaradjuju pare napolju jer mi je upravo to "napolje" obezbedilo ovu crx!
                        a toliko se "tesko" zaradjuju kako sam se uverio, da sam odlucio ponovo da odem napolje da se jos malo "pomucim" za lovu tj trenutno nisam u Srbiji.

zverko
                        upravo sam taj profil guma i planirao da uzmem pa zato i trazim pomoc foruma jer je ovo idealno mesto da saznas sta je dobro za ne tako mnogo para!

coco
                        pa ti na utiscima iz Hrvatske rece kako ovakav stajling pokusavas da ispravis poslednjih godinu dana

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

@coco: nije bitno, ne razumemo se... ja u bubanj ti u bas...

@marko: u toj dimenziji mozes da biras gumu. volja ti meksu-udobniju, volja ti tvrdju-stabilniju. Cena je tu oko 50e. Kumho, BFGoodrich, Barum itd...

Comment

• Vocko
                            CBC Senator XXL
                            • 25.04.2005
                            • 4556
                            • nBGd

Originally posted by zverko
                            Kumho, BFGoodrich, Barum itd...
                            Kakva su ovo imena ?
                            Toyo, Bridgestone, Yokohama...

E to vec lici na imena proizvodjaca guma

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

gle sad ovog ... alo bre ljudi, decko trazi nesto prikladno za svoj dzep.
                              gde ima Toyo, Bridgestone, Yokohama... za 50e kom...

btw. Porsche kup vozi Kumho , WRC vozi BF a Barum je trenutno naj kupovina sto se tice odnosa cena-kvalitet. Trenutno vozim IV set tih guma i uopste nisu lose imaju malo meksi bocni zid za moj stil voznje ali jbga. 300e za set novih guma... + sto moj profil nisam mogao mnogo da biram a za jace firme stvarno nisam imao para. U svakom slucaju su bolje od bilo koijh polovnih makar one bile i neke od ovih zvucnih imena.

Comment

• Vocko
                                CBC Senator XXL
                                • 25.04.2005
                                • 4556
                                • nBGd

Razumem sta hoces da kazes, ali...
                                Studiram i radim, otplacujem auto, pa sam opet uzeo Bridgestonke... 6 rata je cudo, moglo je i vise, ali mi ovako najvise odgovara.

Uostalom decko je sad "napolju" i radi, kad se vrati znace sa kojim novcima raspolaze, pa na osnovu toga neka se odluci za gume.

btw Te sto porsh vozi koliko kostaju, kao i BF ?

p.s. uvek je bolje 2 nove, nego 4 polovne

Comment

Working...
                                X