Jos jedna CRX 1.6 16v
Collapse
X
-
-
napravicu snimak iz kola pre i posle ovog sredjivanja pa cu da ih uploadujem a takodje cu ici i na dino (40evra tj prvo merenje 30 a posle sredjivanja drugo 10evra) pa ce da se resi dilema na forumu dal se nesto dobija i koliko posle kompletno sredjenog izduva tj celog usisnog kit-a sa k&n preko free flow convertera umesto kat-a, do zadnjeg lonca
mozda ce i trece merenje na dinou da bude 5evra kada dexoni sredi glavumada tesko
Comment
-
-
Originally posted by DutchmanOriginally posted by HondaKoliko ja znam...po jednom merenju je 30 eur!
Comment
-
-
Kao stedisa za smederevac
Salim se, odlicna grana, i koliko vidim polirana iznutra. Jos samo test pipe ili neki high flow cat. Mada bih ja odabrao istu takvu, samo oblozenu keramikom - manje greje pod haubom. Nemoj da se nadas nekom drasticnom povecanju snage (mozda oko 6-7%), ali ces zato sigurno osetiti na obrtnom momentu.NO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
-
Ja isto gledam da pazarim na E-bayu...
Doduse nemacki je dosta skuplji od americkog...
Comment
-
-
v-tec
ne znam da li su sire stvarno..ovo je za D motore pa mora da bude stok
ma kakva tajna za cenu kada svako moze da je proveri tj ovo kosta 20$ al me je zeznula postarina zbog tezine tj 45$ tako da je ukupno izaslo 65$ tj manje od 50evra
1nsaine
pa imas na prvoj strani sliku tj kupio sam i free flow converter koji dolazi umesto kata tj sada imam kompletan izduv pocevsi od air intake system kit-a sa k&n preko 4-2-1 sistema sa protocnim loncem koji ide umesto katalizatora i zadnji lonac
cevi necu da menjam i sirim jer sam cuo da nema potrebe tj dovoljno su vec siroke u stok verziji
a pored toga kao sto vec rekoh, u planu ciscenje dizni a vec kupnjene iridijumske svecice sa kablovima (strana 2) i to je to.. ako imate predloge, dobrodosli su uvek!! hvala unapred za to
nadam se da se dexoni nije predomislio da frizira glavu motora jer imam jednu kompletnu koja mi ne treba a nemam kome da je prodam tako da sam spreman na experimente kakvi god da su
Comment
-
-
Comment
-
Comment