Bas htedoh da dodam da mi se ove Alesio Monza najvise svidjaju, dobro je da si stavio slicne(ili pak iste). Pohvaljujem Alfu, meni je bas onako sa smekom. Nemoj preterivati sa tim tuningom i spustanjem, izgubice svoju draz.
Alfa 156 1.8TS
Collapse
X
-
Ma kakav styling....Jos samo da ofarbam lajsne i retrovizor u boji kola i da uzmem crni-providni zmigavac i to je to sto se tice stylinga...www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Comment
-
-
ET je dosta mali pa su mi nazad dosle u ravni sa rubom....dakle izgleda bas onako kako sam htio...takodje je i auto leglo taman, spustanja nece bit zbog puteva...a i ovo izgleda vrh, na slike je malo konjasto jer sam slikao blizu poda..
extra
Sta smo resili za muzikicu?[/quote]
Comment
-
-
Za retrovizore i lajsne se slazem. Al' rece da ces je spustati.
Sta smo resili za muzikicu ?www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Comment
-
-
Fali mu zvuk....
Mada ja i nemam fabricko (mora da je bilo ono Bose (vidim i mjesta za elipse s poklopcima itd...to je islo uz Bose) pa je neko makao) nego neke Kenwood coaxialce i Pioneer DEH-1600R player...ne cita MP3 al ja MP3 i ne koristim a ima dugme mute koje se koristi nakon 3Krpm
Naravno sistem bi bio SQ...nikako SPL i sve bi bilo ugradjeno u "fabrika style"www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Comment
-
-
Eo danas uvatih koju slicicu nakon 4 sata pranja, u****vanja, pranje motora itd...Nisam voskirao jer nisam moga danas nac radnju koja radi....Nije ni vazno, za jedno nedelju-dvije cu fino da operem 2 puta, pa onda s onom tecnoscu za bubice,smolu itd da skinem sve zezancije koje su se zakacile za auto...onda farbom da popunim rupice/ogrebotine, pa onda poliranje i na kraju 2 puta voskiranje...bice ka nova...
Evo nekoliko slicica:
Eo dvije fine
eto tako...www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Comment
-
Comment