Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JaroSlava
    CBC Član
    • 02.08.2012
    • 18
    • s.palanka

Odg: Pomoć oko oduzetih vozila

pa onda je to verovatno to, i tako su i rekli da ce ga dobiti on, a da nama ne mogu da kazu o cemu se radi vec samo njemu kao vlasniku a da mi privatno resimo to izmedju sebe, i da tablice nece biti uskoro vracene.

Comment

• JaroSlava
      CBC Član
      • 02.08.2012
      • 18
      • s.palanka

covek sa cudnim naglaskom ...

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Čovek koji je malopre pisao upozorenje ima crveno ime a ispod piše nadzornik. Crveno ime znači da je neki drdamrda na forumu višeg ranga a nadzornik ne treba da objašnjavam. Lično je osetljiv na rasizam i ostale izme a to piše i u pravilniku. Kad u njegovoj poruci nema smajlija (nijednog) onda je stoposto ozbiljan i sledeća opomena je uklanjanje na forumu. Znači nema ni u šali "izama"...

Samo neiskusni korisnici interneta i foruma stavljaj usvoej ime i preziem kao NIK a i činjenioca da je žena u pitanju (ima ih malo na forumu) rezultira popustljivošću.
        Ne trba odgovarati na ovo jer ovo je tema o oduzetim automobilima. Poruke se će samouništiti posle nekog kratkog vremena.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• JaroSlava
          CBC Član
          • 02.08.2012
          • 18
          • s.palanka

Da li sam ja i gde spomenula "to" o cemu Vi govorite?! Na forumu sam pisala iz razloga sto sam primetila da su ljudi u slicnom problemu kao i mi, i nadala sam se da neko moze da mi pomogne kao sto bih i ja to uradila da sam u mogucnosti. Moj nick ili moje predstavljanje ne znam zasto ocenjujete kao "neiskusno koriscenja interneta" i ucestvovanja u diskusijama? Zaista nema potrebe da koristim bilo kakve "nadimke", niti da krijem svoje ime i prezime i to je moj izbor. A Vas izbor je da me uklonite sa foruma, pa ako mislite da je zasluzeno i potrebno samo izvolite. Nisam imala nameru da bilo koga licno uvredim, niti mislim da sam to ucinila. I nema potrebe za popustljivoscu i pravljenju razlika, za nekoga to moze biti uvredljivo. Zao mi je zaista!

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

O Bože opet ista priča je ukratko odgovor.

Duži je....

Pošto smo ravnopravni i ne vredjamo se a nema potrebe ni da šitimo slabije polove a ni negujemo sem kad im treba a treba im uvek, da kažem srpski da te ceo svet razume.

Reći ne verujem ljudima sa tim naglaskom je je uvredljivo za 90 posto Srbije jer i srbijanci imaju različite naglaske a o nesrbijancima da ne govorim. Ako je štos jako je loš.
            Upotreba imena i prezimena sa brojem lične karte i slikom porodice svakako da nije zabranjena ali je svakako neuobičajna i naivna što ne menja činjenicu da na to imaš pravo.

Treži put i poslednji put, drži se teme ili nećeš više pisati. U prevodu ako nije jasno da opet kažem jasnije. Mani me se ovakve rasprave, vodio sam ih stotine i velika, veća, najveća i većina se završila isto. Dok ti dokažeđ da si u pravu ja te banujem.
            Onda mi Zoxxxxx kuka kako sam loš momak jer je taman uzeo kokice da gleda spektakli a ono nestalo...

Franjo je dao stručan odgovor kako treba, ja sam dao praktičan odgovor kako treba a vi slobodno ovde samnom mlatite praznu slamu oko naglaska i čekajte trgovci da potroše vađe pare a onda će ono Čankovo " a di su naše pare" a oni će onda reći čim zaradimo vratićemo, znate kako je teško dans navatati nove za prevaru morate imati razumevanja. Vi ćete imati tonu i nešto lima u ličnom posedu a svak iciga zna da to vredi svih 200 evra stim da oni daju 100 jer mora i oni nešto da zarade...

https.autogas.rs

Comment

• ZIV
              CBC Senator
              • 06.07.2009
              • 299
              • Beograd

Utrčao sam u forum onako slučajno a kad tamo... a ono medjutim...Marija ovaj forum prate SVI...priča uopšte nije naivna a ni nevina...pa ti neki ljudi rekose nesto..ja mislim dobronamerno...Najopasnije je sto podela na dobre i lose momke ne postoji...a čak ni oni takozvani dobri..mogu da ti dodju na gajbu na utvrđivanje nekih ključnih momenata u oblasti medicine i ortopedije....Samo je jos falilo da stavis i adresu i telefon..i kad si kući..i sve si im odradila....Naravno da mi nismo kriminalnalci a ni psihopate...obicni mirni ljudi iz komsiluka..koje su u koprodukciji država-kriminal odradili neki krimosi iz kraja..Mlatimo se trećerazrednim kokošarima dok oni glavni sede mirno u senci...Potpuno mi je nebitno..kojim naglaskom govore, da li imaju ić u prezimenu, da li imaju tamnu boje kože ili zelenu../marsovci/..Oni su nas odradili zaobilazeći kompeltnu izvršnu vlast ili u kooprodukciji /nebitno/..
              Lepo ti je rečeno: HITNO UZMI PARE /i ćuti o tome...dobronamerno/.
              U sudjenima samo ćeš dopunski da poludiš a da ništa nećeš uraditi...
              Moja malenkost je došla do novih detalja da je moje vozilo bilo u postupku carinjenja, da ima carinsku deklaraciju, ali da je po nalogu upravnika carine /sever srbije/ ,,otpušteno,, iz postupka carinjenja i u roku od tri meseca prodato kao registrovano vozilo..Ovaj carinski broj NARAVNO /nema/ nikakve veze sa onim što je registrovano..
              Kako se to desilo saznaćete u 2008 nastavku indijske serije ,,Oni su se sreli,,
              Dobar apetit!!!
              Last edited by ZIV; 05.08.2012, 21:56.

Comment

• JaroSlava
                CBC Član
                • 02.08.2012
                • 18
                • s.palanka

Hvala gospodinu Franju na korisnom odgovoru i Vama na korisnom obavestenju. a sada neka mi nadzornik ucini uslugu i obrise sa foruma. a zatim otvori temu kako da kupimo vozilo a da budemo potpuno sigurni da jednog dana ista prica nece da se ponovi, jer je ovo totalno obeshrabrujuce. Hvala!

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Od brisanja korisnika nema nista. Najvise sto moze je da izaberete novo korisnicko ime, umesto imena i prezimena, neki nadimak ili nesto slicno.
                  You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                  Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Za ovakve stvari što s tiče naloga postoji PP (meni) ili deo foruma koj ise zove pomoć oko foruma.

Razlog za brisanje mora biti extra jak da bih ga prihvatio. Promenu nika iz bilo kog razloga mogu da prihvatim.
                    Ako je identitet u pitanju (greška prilikom prijave) ovde klikni da vidiš kako se menja nik. Ako je neki drugi razlog ne razmatram ga uopšte.

Temu može otovriti svako, kakvu god želi u skladu sa svojim pravima i pravilnikom. pravilnik se pročita a prava su jasna o laka za tumačenje, ako nemaš dugme nova tema nemaš ni pravo da na tom mestu otvaraš temu

Svakako da bi neka takva tema koju bi pisao neki stručni mučenik kao Živ ili Franjo (ako se ne pobiju usput) bila korisna nekom ko je pročita ali ko danas još čita išta kad svi sve znaju

https.autogas.rs

Comment

• JaroSlava
                      CBC Član
                      • 02.08.2012
                      • 18
                      • s.palanka

pa, HVALA!

Comment

• Franjo
                        Banovan
                        • 14.08.2009
                        • 2831
                        • Inđija - Beograd
                        • Renault megan II res

Originally posted by JaroSlava View Post
                        ... otvori temu kako da kupimo vozilo a da budemo potpuno sigurni da jednog dana ista prica nece da se ponovi...
                        Ima mnogo tema o kupovini polovnog vozila, pa bih, za početak, predložio:

Sta treba znati prilikom kupovine vozila

Na dnu stranice imate slične teme, ali iz Adinog eseja, obratite pažnju na proveru porekla vozila.

Da dodam, u vezi vašeg problema, čuvajte potvrdu o oduzimanju predmeta, kao i sve ostalo u vezi tog vozila. Nadam se, da niste predali ovlašćenje?! Niste pisali, imate li ikakav pismeni trag u vezi kupoprodaje? U svakom slučaju, čuvajte sve, trebat će vam sigurno.

Comment

• JaroSlava
                          CBC Član
                          • 02.08.2012
                          • 18
                          • s.palanka

kaze covek nece da vrati pare ni pod tackom raznom. Franjo ovlascenje imamo i to je sve :/ ,sutra pokrecemo tuzbu, a o njemu smo prikupili poprilicno informacija, kao i o prethodnom vlasniku koji je iz inostranstva. imamo fotokopiju nekog dokumenta stranog, verovatno saobracajna, ja ne znam kako izgledaju a ne bih mogla sada nikako da vam pokazem, ali na njoj su podaci predhodnog vlasnika i datum 16 jan 2012 i 10. jan 2012, tako da sta god je ne postoji teoretska sansa da je auto bio u inostranstvu tada a registrovan 9 dana posle. REsenje koje je stiglo je resenje o ponistenju registracije. Kada sad mozemo da ocekujemo i ko da nam dodje po auto? Inspektori iz Lo tvrde da ce moci da se obnovi registracija da se on malo zali pa da to malo salju za Sa pa Bg i ttt ... Noci dobar dan!

Comment

• Franjo
                            Banovan
                            • 14.08.2009
                            • 2831
                            • Inđija - Beograd
                            • Renault megan II res

Tražite kopiju rešenja o poništenju registracije, u kojem mora da stoji razlog za takav postupak i rešenje. Postupak registracije se ponavlja i poništava registracija, u slučaju utvrđenih nedostataka, najčešće u vezi carinskog postupka i porekla vozila. U tom slučaju sledi prekršajna, ili krivična prijava i žalba ne menja ništa.

Ako imate garažu, ne dajte vozilo bez naloga suda. Na otvorenom prostoru, mogu slobodno da ga odvezu, jer ne raspolažete ni jednim validnim dokazom, da je vaše vlasništvo.

Uzmite dobrog advokata i odmah podnesite tužbu za povrat isplaćene sume na osnovu usmenog dogovora i priložite pismene izjave svedoka.

Comment

• JaroSlava
                              CBC Član
                              • 02.08.2012
                              • 18
                              • s.palanka

Hvala ... otisao je mm pa cemo da vidimo sta ce biti. ovaj covek ima neke lokale po LO ... i kaze da ne poznaje predhodnog vlasnika i da ne zna ko je uvezao auto i da sad ni on nema auto(a nudio ga je pre toga) nema pare 'leba da jede .... e ne coveka! zna li neko gde mogu da nadjem izgled saobracajne da uporedim ovu fotokopiju sto mi imamo, kopam celu noc ...

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X