Pomoć oko oduzetih vozila
Collapse
X
-
Odg: Pomoć oko oduzetih vozila
fotokopiju nekog dokumenta stranog, verovatno saobracajna, ja ne znam kako izgledaju a ne bih mogla sada nikako da vam pokazem, ali na njoj su podaci predhodnog vlasnika i datum 16 jan 2012 i 10. jan 2012, tako da sta god je ne postoji teoretska sansa da je auto bio u inostranstvu tada a registrovan 9 dana posle.
mislih na njihovu stranu, podaci su od K.M. jer je on bio predhodni vlasnik u inostranstvu.
Comment
-
-
Re: Pomoć oko oduzetih vozila
kliknite na link u mom postu iznad, pa uporedite.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
evo gledam da li je to, jeste, ali mi nije papir trenutno kod mene
ima ovakav pecat sa datumom od 10 gen 2012
super izgubih sliku, nacicu posle
valjda sam ubola sadLast edited by JaroSlava; 07.08.2012, 09:05.
Comment
-
-
i tako je Pinki video Tita...
Originally posted by JaroSlava View PostHvala ... otisao je mm pa cemo da vidimo sta ce biti. ovaj covek ima neke lokale po LO ... i kaze da ne poznaje predhodnog vlasnika i da ne zna ko je uvezao auto i da sad ni on nema auto(a nudio ga je pre toga) nema pare 'leba da jede .... e ne coveka!
Ako pitas MUP koji oduzima vozila on ce da ti preporuci da tuzis istog...a isti je verovatno samo izvodjac ,,grubih radova,, i silno ces se iznenaditi ako isti nije zaposlen i na svoje ime nema nistaU mom slucaju doslo mi je da tom jadnicku ja pripomognem jer nema nigde nista na celom svetu ..tako tuzna prica
E sad ne znam u kom pravcu ide tvoja prica..Sta hoces da dokazes? Da je registracija plod muljacine? Dobro i...? Time neces svoje vozilo vratiti nazad..jer je isto izbaceno iz registra MPV i sada mora ponovo da se kvalifikuje za registraciju... kao da je prvi put predstavljeno MUPU...pa te pitaju za poreklo, vlasnistvo, dokaz o uplati carinskih dazbina..ma sve po redu i u skladu sa zakonom...cudo jedno
I ti lepo tuzis doticnog....I isti se ne odaziva na rocista..koja traju godinama...I??? Sud trazi aistenciju MUPA da lice koje tuzis privede na saslusanje...I???? MUP ne privodi doticno lice pod izgovorom da ce ga pronaci kad ga pronadju...I???? Sud donese presudu u odsustvu okrivljenog i u toj presudi se doticni obaveze da plati nesto ili da ide u zatvor..I???? Isti nece da plati hoce da ide u zatvor /pre tog utvrdjeno da nema kuce, mace, pace/ I????
MUP ga ne privodi na izdrzavanje kazne i smatra da zahtev od suda nije ni dobioI??? E pa nista...Dzabe ste krecili
Doticni se lepo seta i planira kako ce opet da vrsi registraciju vozila ili da se bavi literalnim radom..ALI TVOG VOZILA NEMA NIGDE U RAZMATRANJU dok se sud, MUP i ostali u nizu bave pravno-formalnim tenisom...pik-pok...pik-pok
Alternativno resenje NE SMEM da ti predlozim ..jer se isto bazira na poseti "kuci cveca" u kojoj zivi tvoj prodavac..Poznajem drugare koji su tu drevnu alternativnu istocnjacku vestinu primenili i mnogo im je pomogla......
Comment
-
-
Originally posted by ZIV View PostMoja malenkost je došla do novih detalja da je moje vozilo bilo u postupku carinjenja, da ima carinsku deklaraciju, ali da je po nalogu upravnika carine /sever srbije/ ,,otpušteno,, iz postupka carinjenja i u roku od tri meseca prodato kao registrovano vozilo...
I, gde je ta carinska deklaracija?
U vezi muljanja u carinskom postupku, imam mišljenje, koje se svodi, upravo na takvu mogućnost, koju i Carinski zakon dozvoljava (omogućava). Roba (polovno vozilo) se zbog nekog (fiktivnog) razloga vraća iz carinske zone i ponovo "uvozi", a da nije prešlo granicu. Razlog je u stvari, što vozilo nije prodato u roku za izmirenje carinskih dažbina, pa se na taj način prolongira novim rokom.
Naravno, sve to odrađuje kriminalna grupa: šverceri-carinici-policija.
Comment
-
-
Ovaj prethodni e-mail je pogodak u metu 10,00 sto bi rekli strelci...Pitanje koje sam postavio carini /sa njima imam ajde da kazem nekakvu korektnukomunikaciju/ jeste ,,a koliko takvih vracanja ima od strane iste carine?,,
I naravno moram da ih cimam preko zakona o dostupnosti javnih informacija jer ne daju drugacije nista..a trebalo im je par nedelja da ,,naprave,, staru dokumentaciju...mada ih cekam ko zapeta puska..imam mnogo detalja koje cu do kraja da isteram..Dakle upravnik carine donese neko mnogo ,,jako resenje,, vozilo predje granicu /ako uopste predje????/ i posle 200 metara se vrati kao vozilo koje vozi.....Medjutim kako to vozilo koje nema tablice moze da predje granicu..Solo?...Na sleperu??? Nesto trece?? Ili ... varijanta da papiri trce a da vozilo stoji.... je u sustini najubedljivije...A cudimo se luksuznim stanovima pojedinih sefova carine i carinskih radnika u nekim mestima.??...Pitanja ima milion..ali za trenutak idem na drugi teren...Carinarnica Sabac...Godina 2009....Komisija za carinske prekrsaje...Cuvena Svetlana...Koliko poziva..koliko molbi..koliko suza..koliko knedli u grlu od strane ...ebanih strana koje je neko nazvao ,,savesni kupci i posteni gradjani,,, ha-ha-ha-haaaaa...Godinu dana se vrse silne prepiske..dopiske, upiske...UC -Mupa...I??? Razmatraju se papiri koje je MUP dostavio na ,,postupanje i analizu,, I???? Konstatuje se da je voda mokra, beton tvrd, a nebo gore..i ode godina..!!! Moronsko pitanje - visokokvalifikovanog idiota: Draga Svetlana..zasto niste tiho prisli racunaru koji imate /povezan sa bazom podataka UC..ili zatrazili zvanicni podatak..o konkretnom vozilu? Kako je vozilo uslo u zemlju i sta imate sve od podataka o njemu? Pa kad sve iznedrite iz vase baze podataka a vi nastavite dalje...Iznenadili biste se kako je firma koja je uvoznik vozila takoreci u vasem komsiluku...Majuru...3 km udaljenom od Sabca,,,Mozda svaki dan bas prolazite..pored njih dok idete na posao ili se vracate sa njega...Pa mogli ste tog ,,komsiju,, da pozovete na kafu..da ga pitate za zdravlje...i onako uzgred da ga pitate u maniru dobrog zenskog lukavstva,,A je li bogati,,ono vozilo...ono sto si ga kobajagi vratio...kako ti se isto vratilo u roku od odmah i brze bolje zavrsi u Rumi kao prodato vozilo??. Draga Svetalana mnogo su mi u zivotu nedostajali ti mali razgovori uz jutarnju kafu...Mnogo lepih novih stvari bi se culo..od komsija iz Majura....Znam reci cete mi ,,Ma nije to moje,,...Znam...Ali je ono sto mi je oduzeto ,,Moje,, Sta ces, draga Svetlana..cudan je zivot...to nije bilo tvoje auto je nekad.. bilo moje..I umesto sud da pozove Svetlaninog komsiju i da ga razvali od pitanja iz oblasti carinskog poslovanja, deviznog poslovanja, spoljnotrgovinskog poslovanja..kome je sta, kada,,,mi smo godinu dana vestacili da li je 21 carinska deklaracija koja ima isti carinski broj..zaista lazna..ili tu ima neceg.??..firma je tiho nestala odlukom suda u Valjevu 2011 godine..I? Nikom nista..onu pricu ko je koga pojeo..cuo sam hiljadu puta...Ljudi rade u drzavnoj sluzbi, dobijaju plate, imaju svoje male zivote..a mi smo delovodni brojevi i ne vidimo se u papirima..To sto je neko umro, razveo se, pucao sebi u glavu..ne postoji u papirima..i verovatno bi opet culi ono ,,Ma nije to moje,,...Moja koleginica iz Sapca..sa ekonomije...bila mi u gajbi..spremali zajedno neke ispite..odbila je da mi pomogne da mi objasni STA SE DESAVA....Odbila, otkacila, sutnula..A idemo na iste slave...kod istih ljudi...Mnogo vise od moje zardjale kante koja truli u dvoristu..boli me cinjenica..sta je jedan posao /kako to nazvati??/..napravio od ljudi...Svasta pomislim..i onim rukama u pekmezu..ili da je neko necim ucenjen..hiljadu stvari...I to mogu da razumem...Ne razumem zasto te ljude vise ne mrzim..vec ih vise posmatram kao osobe koje su zbog prirode posla izobliceni i sem prepoznatljive ljusture..ne postoje kao mili i dragi ljudi sa faksa..O da..pozvao bih Svetlanu na kafu..pitao je zdravlje..da li ce decu slati na more, kakvi su joj uslovi rada, kakva joj je plata, da li ce da pravi zimnicu ove godine.... Cudna je ljudska dusa..cudna...
Comment
-
-
Vazno je samo da si jos uvek ZIV!Ti ja...Zivi posle svega sto nam se desava u ovoj zemlji.Odlican post.Steta sto smo na ovom forumu postavljeni u nekom "mini kutku".Nisam odavno ovde ulazila pa jedva nadnjoh gde ono besmo.A i ovo ide u prilog onoga o cemu govoris.Pozdrav svima"Ako nije kako ja hocu,onda necu!"
Comment
-
-
Originally posted by Indigoplava View PostVazno je samo da si jos uvek ZIV!Ti ja...Zivi posle svega sto nam se desava u ovoj zemlji.Odlican post.Steta sto smo na ovom forumu postavljeni u nekom "mini kutku".Nisam odavno ovde ulazila pa jedva nadnjoh gde ono besmo.A i ovo ide u prilog onoga o cemu govoris.Pozdrav svima
Sve ulice su jednake, samo su neke jednakije...
Comment
-
-
Ukoliko .../50 ograda/...sud bude uzeo u razmatranje moju tužbu.../ako, kad....???/...po pravilniku o radu US rasprave mogu biti javne...U tom slucaju cu pozvati sve one koji su osteceni, ponizeni, predstavnike sredstava javnog informisanja..da dodju i prisustvuju istom...Na primeru mozemo graditi praksu...Ali kako ono bese..prvo skoci.pa kazi??
Comment
-
-
Upravo sam se vratio iz SM Suda, legla organizovanih kriminalaca, tužilaštva i istražnih sudija. Istražni sudija Gordana Frleta, nije mi dozvolila uvid u spise predmeta, jer je predmet Javnog tužilaštva, koji vodi pomoćnik javnog tužioca Milena Crnobarac. Ona je vodila slučaj od početka u Rumi, pa ga je "nasledila" prilikom avanzovanja u SM i kriminalne reorganizacije pravosuđa. Predmet je ponovo promenio broj. Po rečima sudije, istražni postupak je pri kraju. Malo morgen, jer su spisi negde skrajnuti u ogromnoj kutiji.
Života, da li si registrovao svoje vozilo, na osnovu presude prekršajnog suda? To je pitanje i za ostale, kojima se vozilo stavlja na slobodno raspolaganje, ali se niko ne javlja. Posebno oni, koji su vozilo kupili od Dražića, jer je taj slučaj u potpunosti jasan.
Comment
-
-
U ovoj zemlji MUP smatra da moze mimo presude suda /pravosnazne i izvrsne/ da uvodi paralelna pravila igre...Nisam obavesten da je kod nas izvrsen drzavni udar, da su suspendovani vlada i parlament...Ako u ustavu pise o podeli vlasti na zakonodavnu, sudsku i izvrsnu..a ova poslednja svojim RESENJIMA derogira - ponistava PRESUDU suda...onda je resenje jednostavno...Ukinuti kompletno reformisano-sludjeno-zbunjeno sudstvo i kad ti nesto treba ides u stanicu milicije po pravdu...I to je to...
Dakle carinarnica Subotica..donese resenje..da vozilo nema potvrdu zavoda za homologoizaciju /EUR 3 standaradi/...i lepo se vozilo vrati preko grane 10.03,2007 godine a zatim se registruje 10.05.2007.
Pitanje: Ако lik koji je uvoznik uvozi sleper automobila kako je moguce da isti nema pojma da mu to treba vec mu se isplati da sve vrati nazad...i koji mu je to spediter koji ga nije na vreme upozorio..Mislim da je sve to KOBOJAGI ali formalno gledano u skladu sa zakonom...
E sad moja lepa i dobra drzavo...A sto ne udje doticnom uvozniku u poslovne knjige, u sve ono sto ima veze sa spoljnotrgovinom, deviznim poslovanjem...pa da ga natenane istrkeljis po svim osnovama...Ovako..uvezao..pa nije bilo u redu..resenjem on vratio...i kraj..NEMA VISE..
izuzetna informacija do koje sam dosao da ovlasceni radnici MUPA /veoma mali broj/ imaju sva ovlascenja..lozinku ..sifru..i mogu do mile volje da gledaju sta UC radi..Znaci u mom slucaju mogli su da za par sekundi vide da je komponentna stocne hrane veoma interesantna za njihove prasice kod dede na selu..ali da se ista ne moze definitivno voziti...Ne mre bolan jarane..nikako...Jedino ako ispod dzakova ne stavis osovinu na tockovima pa se do mile volju suljkas niz ulicu.../nije lose..ne trosis gorivo, nema registracije, ekoloski je/..a mozes tako dodji do doticnog dede i nahraniti mu prasice....
Sto se tice registracije to ti je verovatnoca kao da se u rodjenu zenu sa kojom zivis trideset godina ponovo zaljubis..Nije nemoguce ali se ta verovatnoca meri malim promilima...Mada sam dosao do takvih podataka da ima mesta za deset krivicnih prijava...A spreman sam ici do Strazbura..samo kad zavrsim naredna dva kruga...
Last edited by ZIV; 29.08.2012, 22:32.
Comment
-
-
Originally posted by Indigoplava View PostVazno je samo da si jos uvek ZIV!Ti ja...Zivi posle svega sto nam se desava u ovoj zemlji.Odlican post.Steta sto smo na ovom forumu postavljeni u nekom "mini kutku".Nisam odavno ovde ulazila pa jedva nadnjoh gde ono besmo.A i ovo ide u prilog onoga o cemu govoris.Pozdrav svimaAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment