ne radi bluetooth na ACER aspire 5536g

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • deki-ascona
    Bio nam je drug! RIP
    • 10.04.2007
    • 2118
    • NI , Trosharina

Re: ne radi bluetooth na ACER aspire 5536g

Primljeno k znanju. Jel pod win7 radi sve kao pod xp, npr office 2003? Imam dobar krek, pa ne bih da experimentisem...

U vezi teme : zaglavio sam se u subotu u tazbini, poremetio sam tajming pa nisam stigao da se bavim acerom i BT. Ali sam zato juce odrzao gradjanima sela Zubovca lekciju kako ascona moze urikverc da izadje uz neasvaltiranu uzbrdicu (na lance doduse , u punom gasu) sa par ostrih krivina . Nisu znali da sam vece pre toga 3x pokusao isto, samo bezuspesno . Volan se toliko otimao da mi je zamalo ruke slomio, a Zubovcani su mislili da sam namerno vozio cik-cak, pa su se cudili kako sam opasan vozac , posto sam stalno vozio na ivici nekog jarka krajputasa

I na kraju sednem kao sherif, "e , sad moze jedna ljuta", a svi mi se dive....
    Originally posted by Valent Vudriga
    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Franjo
      Banovan
      • 14.08.2009
      • 2831
      • Inđija - Beograd
      • Renault megan II res

I XP će odraditi svoje. Pošto nisi baš stručnjak u ovoj oblasti, možeš da pokušaš ovo:
      Klikni na Start-> Control Panel-> ako ti nije klasični izgled iz Win 98 klikni na levo gore Switch to Category View, čime ćeš dobiti panel sa ikonama. Trebalo bi da imaš ikonu Bluetooth Configuration, klikneš na nju i otvorit će ti se skrin, na kome klikneš na Hardware, u kome ćeš videti, da li je BT instaliran.

Comment

• uglavnom.bezopasni
        - 42 -
        • 03.02.2005
        • 2235
        • Novi Sad

Ako nije instaliran onda ni nema ikonu, to se gleda na drugom mestu (device manager), a šta ako je instaliran i radi, a nema bluetooth ikonu u control panelu uopšte, pošto ne koristi Microsoft način rada nego neki drugi...
        Nemoj više, molim te...
        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
        11.04. 0:12 #2
        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• maliomladinac
          CBC Senator XXL
          • 21.11.2008
          • 995
          • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Deki, format c:\ , Win7, drajvere po potrebi ubaci i trebalo bi da sljaka.

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
          061/665-94-23

Comment

• deki-ascona
            Bio nam je drug! RIP
            • 10.04.2007
            • 2118
            • NI , Trosharina

Ovako : probao sam sa novim drajverima,a pa opet sve isto samo na XP SP3, pa radi BT enumerator, a u device menageru hardver je pod znakom ? , sve sam zivce izgubio, ili nece ili ja ne umem, uglavnom dizem ruke od XP SP3.

Sutra mi stize "proveren" Win7. Skinucu sa neta repair CD za odgovarajucu Acer ( za WIn7). Imam par pitanja :

- jel mogu da stavim Win7 preko XP, (ili mora format c: , sto kaze @omladinac) ?
            - jel pod WIn7 rade normalne stvari , office, corel, photoshop, ...?
            - jel ima neka verzija, apdejt, zakrpa za Win7 za koju bi trebalo da znam ?
            - jel ima nesto vazno, a nisam spomenuo ? Sve sto Vam padne na pamet kazite, posto sam u WIn7 nov, a staro drvo se tesko savija...
            Originally posted by Valent Vudriga
            ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
            Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Kosovic
              CBC Veteran
              • 14.12.2008
              • 149
              • Vrbas

Moras format C. E sad, sa Win7 postoje par problemcica. Jedan od njih je zvuk. Ne znam zasto, ali kad svakoga od nas s faxa (stavljan licencan win7 sa sve legalnim kljucevima i cudima) je zezao zvuk. Pogotovo ko je imao 5.1 karticu. Iskljuci jedan kanal, pa cas nema zvuka, pa pocne onaj efekat vodopada ono prelamanje zvuka ma haos. Win7 kao sistem je EXTRA! Neverovatno je brz, krene instalacija i vec je zavrsio, ma sve super. Samo ima tako nekih cudnih tripova. Prepozna odma sve cipset drivere kod vecine ploca, ali onda pocne da zeza na nekim banalnim drivberima (kod mog druga stampac). Stavi, pa probaj, mozda nista od ovoga nece se desiti. Inace taj Acer mi je pojeo zivaca i zivaca! Hteo sam da kazem toj devojci da ga baci koliko me je nervirao. Kao sto se ti zezas bluetooth-om, tako sam ja s tim i sa wireless-om na tom Aceru, samo sto je bt proradio, a ovo nije.

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

- mozes da uradis nadogradnju, ali bolje je instalacija na prazan disk. nikad te nadogradnje nisu bas, bas iste.
                - radi korel x4, radi fotosop cs4, radi ofis 2003 i 2007
                - nisam primetio nista posebno, skidao je svasta nesto, nisam obracao bas paznju.
                - jedini problem kod mene, na oba racunara na kojima sam instalirao je: drajer za graficku "umre" sam od sebe u toku rada. Ekran pocrni na par sekundi i dole desno se pojavi obavestenje da se windows oporavio i to je to. sve ostalo radi savrseno. prezadovoljan sam sa win7. u pitanju su laptop msi, star tri godine i desktop masina stara dve godine, znaci nije najnoviji hardver. na obe masine po 2gb memorije.
                You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• bobale
                  CBC Član
                  • 30.03.2008
                  • 13
                  • Leskovac/Niš

Windows 7 (beta 7057) koristim već više od pola godine i ni jednom nisam imao problema sa bilo kojim drajverima niti programima. Ne znam odakle se vama pojavljuju toliki problemi. Sve je proradilo po instalaciji bez naknadne instalacije drajvera, sem što sam kasnije instalirao svežiji drajver za grafičku.
                  When in doubt, throttle out

Comment

Working...
                  X