Re: ne radi bluetooth na ACER aspire 5536g
Primljeno k znanju. Jel pod win7 radi sve kao pod xp, npr office 2003? Imam dobar krek, pa ne bih da experimentisem...
U vezi teme : zaglavio sam se u subotu u tazbini, poremetio sam tajming pa nisam stigao da se bavim acerom i BT. Ali sam zato juce odrzao gradjanima sela Zubovca lekciju kako ascona moze urikverc da izadje uz neasvaltiranu uzbrdicu (na lance doduse , u punom gasu) sa par ostrih krivina
. Nisu znali da sam vece pre toga 3x pokusao isto, samo bezuspesno . Volan se toliko otimao da mi je zamalo ruke slomio, a Zubovcani su mislili da sam namerno vozio cik-cak, pa su se cudili kako sam opasan vozac , posto sam stalno vozio na ivici nekog jarka krajputasa
I na kraju sednem kao sherif, "e , sad moze jedna ljuta", a svi mi se dive....
Primljeno k znanju. Jel pod win7 radi sve kao pod xp, npr office 2003? Imam dobar krek, pa ne bih da experimentisem...
U vezi teme : zaglavio sam se u subotu u tazbini, poremetio sam tajming pa nisam stigao da se bavim acerom i BT. Ali sam zato juce odrzao gradjanima sela Zubovca lekciju kako ascona moze urikverc da izadje uz neasvaltiranu uzbrdicu (na lance doduse , u punom gasu) sa par ostrih krivina

I na kraju sednem kao sherif, "e , sad moze jedna ljuta", a svi mi se dive....
Comment