Bas lepo, mozes samo da zamislis kako sam se ja napatio bez linka, Killaz je dobio link , ti si dobio i jos dosta vas, meni samo rekose na VG forumu, CannonBall.
Eh ta vremena , patnja
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Bas lepo, mozes samo da zamislis kako sam se ja napatio bez linka, Killaz je dobio link , ti si dobio i jos dosta vas, meni samo rekose na VG forumu, CannonBall.
Eh ta vremena , patnja
Secas se BOOST tvoja zadnja poruka je isla iza moje,nesto oko alnasera i neke ribe,mislim da je tako ali naci cu,ako nekog zanima
Pa vozim ti se ja u maybahu ali nebitno to prolazim pored bilborda na kom pise neki link i krenem da udaram vozaca da se vrati i on ****** kreno u rikverc kako je kreno tu bio neki fica i razbijem far a ficu skroz unistimo i posto je to bio fica iz filma nacionalna klasa ceo maybah sam morao da dam coveku da pokrijem stetu rariteta i onda sam rekao sebi dok smo sofer i je stopirali pored tog bilborda da cu kad dodjem kuci obavezno pogledati koji je to sajt i eto alternativa
Vec sam pomenuo: na Cannon me je uputio buraz. I hvala mu na tome, vec se osecam kao kod kuce On nije u fazonu kuckanja, stalno je na putu a, ono, i godine su tu
Ako vidi ovo moracu da trazim primirje
Comment