Energetska pica-pomoc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • deki-ascona
    Bio nam je drug! RIP
    • 10.04.2007
    • 2118
    • NI , Trosharina

Re: Energetska pica-pomoc

Okaci projekat ovde, da ga premijerno vidimo mi prvi, pod uslovom da su u njemu lepe tete koje pohotno skidaju sve sa sebe pijuci "ultra energy" ....

Ako cete sa nekim vrapcima, lesinarima, sovama i slicnim perjanicama....onda nemoj da se trudis !

btw, na mene nijedno od navedenih uopste ne deluje. Kad sam umoran ja omlatim tablu cokolade .
    Originally posted by Valent Vudriga
    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Eon
      Moderator
      • 10.03.2005
      • 4225
      • Beograd-NBG-44
      • Superb 2.0 4x4 DSG

1. Da
      2. Slično jeftinijim energetskim pićima
      3. Cena je stvarno srazmerna ukusu
      4. Ne

Matori, da se razumemo, nijedno energetsko piće nema dobar ukus, ali ljude privlači zbog potencijalnog dejstva, a svako želi da bude brži, izdržljiviji, lepši... Ako poskupe proizvod tek onda neće imati šanse sa Guaranom koja je medijski jako prisutna. Pošto to kupuje relativno mlađa populacija, neka udare po gerila marketingu i neka malo izmene dizajn i eto rasta učešća.
      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Cougar
        CBC Senator XXL
        • 13.06.2009
        • 352
        • NBG // Vrbas
        • Cougar XR 2.5 V6 24v

1. Da
        2. Da, ne svidja mi se
        3. Guarana
        4. Ne
        Boost is automotive equivalent of cocaine

Comment

• todorr
          CBC Član
          • 03.10.2007
          • 63
          • Bgd

1. da
          2. da, ukus prosecan
          3. Guarana
          4. ne (mozda sto slabo gledam tv )

Guaranu sam jedno vreme cepao, gotovo da sam bio ovisnik ali sam primetio da mi smeta, ako da mi chuka trokira i batalio. Red Bull mi je malo presladak dok mi je guarana onako bas osvezavajuca i malo vise gazirana od Red-a. A od Guarane black ortak je zaglavio bolnicu u Budvi, malo mesao sa alkoholom tj malo preterao.

maaaali off:

Q: Koja je razlika izmedju Red Bull-a i domace rakije?
          A: Red Bull daje ti krila a domaca pogon na sva cetiri

Comment

• Paranoid
            CBC Senator XXL
            • 13.01.2009
            • 622
            • Beograd
            • Fiat 131 1300

Prvo sto sam pomislio kad sam video limenku ultra energy-ja je da je dizajn na limenci jako slab i isfuran mislim tigar... dno dna sto se tice marketinske strane, a i sam naziv je ultra glup sto mozda i nije bitno za pricu.Ambalaza je sranje.Kad je uporedim sa konkurentnim proizvodima deluje mi kao kad vidim pringles i cips cacak(za koji inace mislim da je odlican i da isto zasluzuje bolju ambalazu.).Ne znam kako imaju tu prodaju sto imaju verovatno zato sto je koka-kolin proizvod pa se ugurava svuda.
            Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• srdjan_p
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2004
              • 1915
              • ZR

Originally posted by todorr
              Q: Koja je razlika izmedju Red Bull-a i domace rakije?
              A: Red Bull daje ti krila a domaca pogon na sva cetiri
              vrh!

Comment

• CLD
                CBC Senator XXL
                • 08.02.2005
                • 1225
                • Belgija - ranije Luna-Chico

Originally posted by 206
                Originally posted by Bojan1212
                Trebam da predlozim resenje kompaniji Coca Cola kako da povecaju trzisno ucesce energetskih pica sa Ultra Energy. Trenutno ih Gurarana dere za dosta. Red Bull je treci zbog cene
                Predlozi im nek' kupe Guaranu i Red Bull

predlozi im da prestanu da truju narod, nek krenu da prizvode nesto sto nije cist otrov.

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

Originally posted by 206
                  1. Da
                  2. Da, odvratan je
                  3. Guarana je manje losa, oba daleko od Red Bulla
                  4. Retko
                  jedan jedini i pravi... RED BULL ... jos kad je u kombinaciji Jack Daniels... ne zna se ko je ludji i brzi

negooo, zvase me skoro na telefon da pitaju ista pitanja, ne verujem da su bili sa nekog faxa. reci brate slobodno ocemu se radi, imas nasu pomoc u svakom slucaju. a da se ne mucis napisi tamo da im je proizvod "njesra" i da se dzaba reklamiraju i sprovode anketu.
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Bojan1212
                    CBC Senator XXL
                    • 15.07.2008
                    • 468
                    • Zemun
                    • Honda Accord

@deki-ascona
                    Zao mi je nema golih teta

E, ovako ljudi. Pre svega da se zahvalim svima koji su dali svoj doprinos u ovoj maloj anketi
                    Predlog je poslat i sutra dobijamo rezultate. Uglavnom smo se fokusirali zvucnu reklamu na TV-u kad vec imaju para da plate za TV reklamu onda da spiker potencira ime i cenu. Uocili smo da je vecina ljudi pogledala reklamu, ali da nisu znali za sta je ta reklama. I ja sam bio u takvoj grupi. Glavni problem slabo upoznati da uopste postoji ovaj proizvod. Zbog toga smo dali ovaj predlog.

Sto se tice ukusa uglavnom su slabi komentari naspram Guarane, ali sta da se radi, tu ne mogu da menjaju formulu, tako da nema pomoci sa te strane. Tu smo nasli ciljnu grupu ove sto ne piju cesto, pa im je svejedno. Ja kad izadjem i ne pije mi se sok, a vozim i sl. pa uzmem Guaranu po definiciji ili Red Bull. Da su me bomardovali reklamama ko sto kazete ja bih verovatno i njega uzeo ponekad. Mogu reci da i ne razlikujem brendove ovih pica po ukusu pa bas zbog toga bi mi bilo svejedno.
                    Ma ko sto rece 206 nek ih kupe boli ih uvo kome se svidja, a kome ne

Predlozili smo da ubace reklamu na radiu, na nekim slusanim radio stanicama medju studentima (to im je ciljna grupa) i da sponzorisu neke slusane emisije. Cherokee NS je naveo da je popio par limenki na faxu, a to su potencirali ranije i to mislimo da bi trebalo nastaviti...

Jos smo predlozili da potenciraju da je proizvod Coca-Cole sto malo ljudi zna. Znamo da su ova pica ne bas zdrava, a ipak Coca-Cola (nemaju bas zdrava pica ali imaju dobru reputaciju) je ipak neko ime za razliku od nekog Pere ili Mike...
                    Na kraju smo mislili da razradimo nesto vezano za kafice. Njihov cilj je dnevna potrosnja, a nocu da se kupuje Burn (isto Coca-Cola brend) pa nismo mogli da damo predlog za neke promocije na zurkama.

Sto se tice drugih predloga kao sto su menjanje dizajna limenke, to nam je palo na pamet, ali trebalo bi naci zamenu, a nismo bas kreativni po tom pitanju
                    Morali bi dati predlog, kako i sl. Takodje, da menjaju ambalazu, za procenu troskova trebao bi stupiti u kontakt sa Ball Packaging-om (firma koja proizvodi limenke) da znam troskove. A nemamo podatke vezane o ukupnoj prodaji i sl.

Kao sto sam vec rekao, druga smo godina, a ima 40 timova gde je 99% cetvrta godina i za koje sam siguran da ce da grizu. Ipak, ljudi mogu dobiti posao u Coca-Cola, stipendije i sl. Tako da pretpostavljamo da su ulozili i vise truda i novca za to, pa se i ne nadamo nekom rezultatu. To je trebalo razraditi detaljno (troskovi, procene i sl), a mi nismo bas detaljisali puno... Sutra ce izabrati 10 najboljih, pa ce da prezentuju pred menadzerima, tako da cemo videti sta ce biti...

Comment

• Eon
                      Moderator
                      • 10.03.2005
                      • 4225
                      • Beograd-NBG-44
                      • Superb 2.0 4x4 DSG

a na kom si faksu?!

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

pa da... nasli studentariju da se uce marketingu da ne bi placali agenciju. dobra fora... vi cete da se iscimate ne bi li prodali proizvod ali opet kazem dzaba. ukus je taj koji prodaje energetski napitak a ne kolicina taurina i kofeina u njemu. dzaba je on jeftin kad je odvratniji od izlapele i tanke cedevite. cak ni Shark pa ni XTC nisu mogli da pridju Red Bullu a ne Burn ili Ultra. u svakom slucaju, ja vam zelim svu srecu i da uspesno zavrsite posao

Comment

• Bojan1212
                          CBC Senator XXL
                          • 15.07.2008
                          • 468
                          • Zemun
                          • Honda Accord

Originally posted by zverko
                          negooo, zvase me skoro na telefon da pitaju ista pitanja, ne verujem da su bili sa nekog faxa. reci brate slobodno ocemu se radi, imas nasu pomoc u svakom slucaju. a da se ne mucis napisi tamo da im je proizvod "njesra" i da se dzaba reklamiraju i sprovode anketu.
                          U pa nema sta da bude nego su ovi sa faxa zvali, sem ako jos negde nisu pokrenuli akciju.
                          Studija slucaja, treba predloziti resenje da zadrze drugu poziciju na trzistu po trzisnom ucescu. Napisao sam da su drugi sa nekih 15%, a Guarana 60% Red Bull je oko 12-13, ali ih zato dere u vrednosnom udelu jer je skuplji. Poceli su da padaju pa traze ideje. Jbg nas 40*3 studenta 120 ljudi dobice ideje za dzabe, a sta ce biti sa ovima prvima ko zna... Bice tu sigurno dobrih ideja tako je njima to extra, jer ipak smo im mi ciljna grupa. Sto se tice Red-Bull-a on im je konkurent Burn-u, a ne UE zbog cene. Sto se tice nagrada. 3 mesto 15000 i neke knjige, 2. 30000 i knjige, a prvo putovanja i rad na tom projektu, a plus cini mi se i neke stipendije i jos stosta. Ma to ce neki bas da razbiju, da plate neke da odrade neke poslove profesionalno, a ne ko moj tim trebate to, to i to
                          Ovi sto budu dobri imaju sansi da im se otvore mnoga vrata u poznatim i firmama, a ovima sa cetvrte godine je ovo sad zadnji voz. Moram se pohvaliti da smo imali uspeha u nekim menadzerskim simulacijama u srednjoj skoli, ali tad sam bio siguran u sebe a sad Samo sto tad nije bilo ovakvih ponuda, uzeli po 10000, diplomu i aj zdravo

@Eon
                          Ekonomski u Beogradu

Comment

• Eon
                            Moderator
                            • 10.03.2005
                            • 4225
                            • Beograd-NBG-44
                            • Superb 2.0 4x4 DSG

Pa i nije loše, bar nešto iz prakse analizirate. Ali si morao malo po netu da googlaš da vidiš neke forme, a onda da ubaciš ideju u to i blink... Kod kog profesora ovo radite?!

Comment

• uglavnom.bezopasni
                              - 42 -
                              • 03.02.2005
                              • 2235
                              • Novi Sad

Originally posted by zverko
                              jedan jedini i pravi... RED BULL ... jos kad je u kombinaciji Jack Daniels... ne zna se ko je ludji i brzi
                              Da se podsetimo slučaja od pre ~15 godina kad sam ja na Panon BBS-u tvrdio da se ako jedeš čokoladu nećeš napiti.
                              Povodom toga je organizovana pokazna vežba u obliku Panon žurke koja se i dan danas prepričava po Novom Sadu.

Sada odgovorno tvrdim da je Red Bull SLATKO biiiiiiip i da je guarana najlepša u šotovima votke onako lupiš da zapeni, da bi dokazali tvrdnju trebalo bi napraviti dokazno/pokaznu vežbu...

btw. ko me nosi kući, već 5 godina nisam u formi
                              Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                              11.04. 0:12 #2
                              Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• zverko
                                CBC Senator XXL
                                • 19.08.2005
                                • 7085
                                • BGD
                                • Audi A4

votka je za devojcice... one sa plasticnim sisic .

ko nije se nije opio od Jacka ne zna sta je propustio

Comment

Working...
                                X