ukradose mi sinoc sa felni sve cetiri fensi ventil kapice .. bem ti rodni grad..
Brate, kapice su ti bile toliko fensi (citaj velike) da ces morati ponovo da balansiras tockove sad kada ih nema.
Stavis najobicnije - metalne, malo ih dotegnes klestima i miran si, rukom ne moze da se odvrne (tako da niko ne moze ni gume da ti ispusti).
ukradose mi sinoc sa felni sve cetiri fensi ventil kapice .. bem ti rodni grad..
Brate, kapice su ti bile toliko fensi (citaj velike) da ces morati ponovo da balansiras tockove sad kada ih nema.
Stavis najobicnije - metalne, malo ih dotegnes klestima i miran si, rukom ne moze da se odvrne (tako da niko ne moze ni gume da ti ispusti).
Ali nemoj da zaboravis kljesta, jer neces ni ti moci da ih odvrnes, ako ti zatreba.
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
pa dobro sta ti ljudi rade sa tolikim kapicama??
ozbiljno, kako su mi skinuli, poceo sam da gledam ove ostale automobile pogotovo sa dobrim felnama, i skoro niko ih nema!!
Ja imam gori problem. Iskreno. Licno ni sam ne mogu da skinem kapice. Imam metalne, valjda su od aluminijuma, stavio ih pre 2 meseca. I pre neki dan da napumpam gume, K..... ne mogu da se skinu... Nazad imam metalne ventile a napred gumene. Zapekle kapice za ventil i mogu samo da se cesem, ni jedna, a ni dvoje klesta ne pomazu. Ne znam kako cu da resim, ako nishta moracu da menjam ventile, uzas... Eto to je gore nego da mi skinu kapice, jer ne mogu da dopumpam gume!
Sa crvenim kapicama sam imao problem ali od kada sam in namazao sa tovatnom masti nemam nikakvih problema. Skidam ih kada hocu dok sam prethodno imao problem i jedino je resenje vulkanizer i zamena ventila
AAaaaaa........ pohvalno, pohvalno, nema sta, sad smo pravi drugari.
Pa da kezem da sam sinoc servisirao bateriju ili ti kupio novu. I naravno bio spreman za vrteskuuu.
e bas tako. dobro je dok se samo kapice skidaju.
mozda bi mi bilo pametno da odem do buvljaka da vidim koliko su ove moje sveze skinute, mozda i dobijem neki popust
Comment