Airless sistem za krecenje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zmaj_pa
    CBC Senator
    • 13.05.2007
    • 232
    • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Airless sistem za krecenje

Ljudi uskoro se selim u novi zivotni prostor.....Zena navalila na neke zivahne boje....zidovi u tri boje Perla i metalik efekti bla truc sve u svemu majstor ispostavio cifru na skoro 2 tisuce evropejaca Uz sve ostalo sto sam morao da kupim ovih mi je 2.000 eura kap u prepunoj casi.Posto sam dok sam ziveo u zemlji Dembeliji sve radio sam,imam odredjeno iskustvo pa sam resio posto imam dovoljno slobodnog vremena a i volje da sve napravim sam....E sad danas odem u radnju i kupim sve te boje,lakove,specjalne efekte itd da ne duzim naletim na takozvani airless sistem od Wagnera.Znaci radi se o uredjaju za unutrasnje farbanje koji navodno ne prlja i sa njim se radi troduplo brze od standardne metode valjkom i cetkom....Nije preterano skup,a gledajuci promotivni video u radnji vise je nego odlicna naprava,posle kad sam dosao kuci pogledao sam i dosta video prezentacija na youtube.
    Ali posto znam da je video jedno a stvarnost nesto sasvim drugo htedoh da pitam jel neko vec koristio ove sisteme za farbanje i kako su se zaista oni pokazali.....Ni na jednom videu nisam video da se podigla ona magla koja je karakteristicna za farbanje pod visokim pritiskom niti da svi majstori koriste maske i odela pa mi to malo deluje nestvarno....
    Konkretno sam mislio na polu porefesionalne masine a ne na one sa malim rezervoarom od pola litra boje,i to konkretno na model Wagner Project 115 http://www.wagner-group.de/portal/co...56763,360.html sa zapreminom rezervoara od 9 litara boje i
    Wagner W985 E http://www.wagner-group.de/portal/color ... 8,360.html koji boju vuce direktno iz kante i ima sistem za samo ciscenje.
    Osim brzine koja se postize ovim uredjajem hteo sam da izbegnem da se vidi da je farbano valjkom ,posto je kod mene malterisano masinski sa gips malterom koji je ravan kao staklo i prvi osnovni sloj bele boje je nanesen profesionalnim kopresorom za molerisanje.
    Ako je neko koristio neki od ova dva cuda nebi bilo lose da podeli iskustvo.....
    Svako drugo misljenje je isto dobro doslo....
    Hvala
Working...
X