Interesuje me obim i sirina kocionih diskova za Opel Vectru B '99 2.0 DTI (74Kw). Hteo bih da zamenim prednje, a mozda i zadnje, pa me interesuje koje kvalitetnije (proizvodjac) bih mogao da kupim i do kog obima mogu da idem. Da li bih nesto dobio menjajuci samo diskove i plocice a ne dirajuci kljesta?
Kocioni diskovi za Opel Vectru
Collapse
X
-
Re: Kocioni diskovi za Opel Vectru
Originally posted by EonInteresuje me obim i sirina kocionih diskova za Opel Vectru B '99 2.0 DTI (74Kw). Hteo bih da zamenim prednje, a mozda i zadnje, pa me interesuje koje kvalitetnije (proizvodjac) bih mogao da kupim i do kog obima mogu da idem. Da li bih nesto dobio menjajuci samo diskove i plocice a ne dirajuci kljesta?
Obim zadnjih 270mm
Debljina prednjih 24mm
Debljina zadnjih 10mm
Obim ne mozes da biras nego moras fabricki predvidjeni.
Dobio bi na kocenju u ovom slucaju:
Ono sto mozes da biras je bolji kvalitet diska i plocica.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
-
-
Originally posted by Uros PiperskiZadnji veci od prednjih? To je retko... ili je greska
.To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Pa to sto su ventilirajuci im daje samo konzistentnost - nece se zagrejati i prilikom dugotrajnog kocenja pa ce uvek kociti isto.
Ali solid diskovi veceg precnika ce u startu kociti bolje od manjih ventilirajucih... Stvar je u tome sto ce se oni brze zagrejati i sila kocenja ce opasti...
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Originally posted by Uros PiperskiZadnji veci od prednjih?)
To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Hvala na informacijama, ali meni se cini, vizuelno doduse, da su prednji veci od zadnjih.
Inace, koje proizvodjace koji koda nas mogu da se nadju mi preporucujete? Naravno i za plocice i za diskove. Do sada sam dobijao preporuke za plocice Mintex, Pagid....Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Zadnji veci od prednjih? To je retko...
ne znam da li je retko, Volvoi sa zadnjim pogonom od uvodjenja ABSa imaju prednji 262mm i standardno zadnji 281mm. prednji su ventilirajuci naravno.
kada je bez ABSa onda je prednji 287mm ventilirajuci a zadnji 281mm.
2 eon: od diskova imam dobra iskustva sa Jurid-om (obrati paznju na klasu jer su razlicite cene) a sada trosim Car italijanske koje sam uzeo na preporuku moga automehanicara i za sada su ok a prilicno su jeftiniji od Jurid-a.
ipzk, mislim da je najbolje ako moze da se nadje (i plati) originalni deo mada je to ovde za te stvari dosta tesko ocekivati bar iz mog iskustva.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
ipzk, mislim da je najbolje ako moze da se nadje (i plati) originalni deo mada je to ovde za te stvari dosta tesko ocekivati bar iz mog iskustva.
Comment
-
-
Npr. Ate plocice su jako kvalitetne, ali i jaaaaako skupe.... Cisto za informaciju. Prednje plocice 1. klasa, standardne za moju Vectru su oko 5500 dinara.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
Comment