Dakle auto imam skoro godinu dana, potrosnja ulja nikada nije bila, nivo je uvek bio konstantan, servis(zamena ulja ) ne treba jos da se radi jos uvek nije preso tu kilometrazu... E sad nakon ugradnje plina (mozda je to imalo uticaja ) nakon nekih predjenih 700km, upalila mi se lampica check engine, auto neko vreme po malo trokirao i na plin i na benzin, u jednom trentuku posto mi je radila ventilacija osetilo se neki smrad sto mi je majstor pomenuo da to hoce da bude od katalizatora valjda mozda treba se cisti(bio uzbrdo pa uz sporiju voznju malo veci broj obrtaja ) , nakon parkiranja auta proverim ulje , to uradim i kad se motor ohladio nista nije izgubio. Tog dana predjem oko 100 km lampica chec engine se povremeno palial i gasila i radila samo tog dana posle se iskljucila . Sutradan kad proverim ulje opalo, dospem 200ml vrati se na predhodni nivo. Evo vec dve nedelje pratim nivo ulja svaki dan uvek je na istom nivou i danas opet u odnosu na juce izgubio kolicinu od 200ml. Juce proveravao sve ok, preso oko 10 km i kao da odjednom povuce ulje, isto kao i pre dve nedelje nema da se postepeno smanjuje. Nista se od lampica nije palilo sve normalno radilo, preso sam za dve nedelje oko 500km. Da li je to nesto povezano sa plinom, inace auto radi odlicno ne trza, sekvent je uradjen kod proverenog majstora, nema razlike u snazi plin benzin... Poznato mi da ulje se cak i manje trosi kad se koristi plin, e sad ranije kada sam vozio na benzin to se nije gotovo nikada mrdalo na skali , cuo sam da u gorivu ima neki procenat ulja pa mozda se ono trosilo ali se kroz benzin nadomestio taj nivo. Nema ulja ispod auta, e sad negde po motoru nisam video, to ce majstor bolje da pogleda ovih dana. Ako je neko imao slican problem zamoli bi da ga izlozi, inace motor je 1.4 16v benzinac.