Bracko,jesi li kojim slucajem posle toga probao da dignes i spistis farove
iz kabine?
jednom su meni menjali sijalicu i zeznuli kontakt na motoru za dizanje i spustanje fara ,pa sam morao opet da idem do njih da im reklamoram posao!
od tada sam menjam sijalice bez obzira na cenu ruku!
Hvala na upozorenju, ali začudo radi. Naime, na kraju za štelovanje je došao neki "master yoda" nanišanio spravu, rekao "učeniku džedaju" da postavi na nulu i podesio snopove !!!
Što se toga tiče ispali su baš profi, ali to je sve trajalo nekih 5-10 minuta. Kao da se neko igrao ili učio na mom autu, ali začudo sve radi i funkcioniše na najbolji moguči način !!!
U potpisu BračkoDa
(izvinjavam se svima, odgovorio sam se sa drugog računara)
...U potpisu BračkoDa
(izvinjavam se svima, odgovorio sam se sa drugog računara)
Sa bilo kog kompa da se povezuješ, ukucaj svoj nick i šifru, i naravno da će sve da radi...
Jedino ako si već zaboravio šifru...pa komp. pamti umesto tebe..
Izvinjavam se svima na offtopic, ali zato sam se i potpiso...
Dobro da ne čekam Bračkonea da se vrati sa faksa da mi uključi računar ili ne nestane struje...
Izvinjavam se svima na offtopic, ali zato sam se i potpiso...
Dobro da ne čekam Bračkonea da se vrati sa faksa da mi uključi računar ili ne nestane struje...
?
Jel' sam to nešto pogrešno shvatio tvoje pisanje, ili šta...
evo dosao je red i na mena da verovatno menjam sijalice.
Kazem verovatno jer nisam siguran da je do sijalica. Naime, levo kratko mi ne radi, ali mi nigde ne ispisuje gresku (bulb failure ili kako vec) pa nisam siguram u cemu je zapravo problem.
Ima li neko ideju?
Desna se relativno lako menja, leva je pakao. Skidaš branik ili far, ili vadiš akumulator da bi mogao da se vrati poklopac fara. Inače, sijalica može da se zameni bez skidanja bilo čega, problem je vraćanje poklopca.
Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Comment