Ulozak brave ostecen

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chila
    CBC Senator XXL
    • 18.07.2008
    • 401
    • Kos. Mitrovica

Ulozak brave ostecen

Na vozackim i petim vratima mi je ostecen ulozak brave za zakljucavanje,tao da mi ostaju samo suvozacka vrata,gde kako i ko bi to mogao da mi popravi? Jel se kupuju nove brave sa kljucem ili postoji mogucnost neke kombinacije i popravke tako da i dalje mogu da koristim samo jedan isti kljuc? Nisam rekao da se radi o Fiatu Palio,mislim da su brave iste kao i kos ostalih foatovih modela?
    Samo vas gledam ...
  • nicolas
    CBC Veteran
    • 17.11.2007
    • 175
    • Beograd

Ja sam imao identican slucaj (brava na vozacevim vratima - radilo samo zakljucavanje, brava na gepeku zaribala skroz - mislio sam da ni ne moze da se popravi). Vidim da pise da si iz Kosovske Mitrovice, ali ako si slucajno u prolazu u Bg mogu da ti preporucim autobravara, ulica Juzni Bulevar 85 (tel. 0631077728). Covek mi je sve sredio za 15 minuta, brzo i profesionalno, sada sve radi kao novo. Cena... prava sitnica... 2400 din.
    Ovo nije reklama, vec samo preporuka iz licnog iskustva. Ako moderatori misle da ova poruka nije ok, neka je brisu.

Comment

• deki-ascona
      Bio nam je drug! RIP
      • 10.04.2007
      • 2118
      • NI , Trosharina

Ili da konsultujes specijalistu

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... highlight=
      Originally posted by Valent Vudriga
      ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
      Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Chila
        CBC Senator XXL
        • 18.07.2008
        • 401
        • Kos. Mitrovica

Originally posted by nicolas
        Ja sam imao identican slucaj (brava na vozacevim vratima - radilo samo zakljucavanje, brava na gepeku zaribala skroz - mislio sam da ni ne moze da se popravi). Vidim da pise da si iz Kosovske Mitrovice, ali ako si slucajno u prolazu u Bg mogu da ti preporucim autobravara, ulica Juzni Bulevar 85 (tel. 0631077728). Covek mi je sve sredio za 15 minuta, brzo i profesionalno, sada sve radi kao novo. Cena... prava sitnica... 2400 din.
        Ovo nije reklama, vec samo preporuka iz licnog iskustva. Ako moderatori misle da ova poruka nije ok, neka je brisu.
        Hvala druze na preporucu,ja sam svakako za koju nedelju gore pa cu da pogledam!
        Samo vas gledam ...

Comment

Working...
        X