stelovanje brisaca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

stelovanje brisaca

na c klasi mi je suvozacev brisac u pocetnoj poziciji toliko nizak da kaci plastiku ispod soferke jako malo, dok vozacev je ok. Kako se to steluje da ne idem do pazove u servis, na jednom forumu sam dobio skicu neku mada mi nije bas jasno, al aj mozda neko moze ovde da mi pomogne

evo i slike
  • Probisvet
    CBC Senator XXL
    • 07.06.2005
    • 423
    • FRANCUSKA

Lako se steluje samo prvo treba da odvrnes maticu kojom je fiksiran za osovinu ali to je malo delikatniji problem jer kad je odvrnes ako nemas radapciger, posto je osovina konusna a i nazubljena treba da budes strpljiv pa da tapkas po malo po brisacu u nivou gde je fiksiran da bi ga odglavio a ako nisi vican u tome onda bez radapcigera i ne pomisljaj jer mozes zeznuti sofersajbnu.
    Ako uspes u tome onda ti ostaje da ga podignes za jedan zub pa onda zategnes maticu.

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

pazi odvrnuo sam danas 2 matice koje drze taj brisac, e sad pitanje je dal moram i drugi isto koji je dobar, tj. dal se istovremeno steluju ? i pitanje kad odvrnem, sto je jako pristupacno i lako, jel mogu da cimnem samo ka gore ? jer sam pokusao lagano ali nista se ne desava a zent me bilo da cimnem dok se ne raspitam malo

Comment

• Probisvet
        CBC Senator XXL
        • 07.06.2005
        • 423
        • FRANCUSKA

Nema potrebe to je u stvari samo jedan zub da ga podignes.

Comment

Working...
        X