Kod mene. I ne radi mi upaljac ili mozda ne znam da ga koristim. Uticnica radi tu punim navigaciju, mob, mp3 ali upaljac nece da onako iskoci kao sto bi valjda trebalo, sva sreca ne pusim.
Verovatno se razglavilo nešto unutra. Ja sam kod mene namestio da iskače, ali ni meni nije potreban upaljač. Interesantno da je bio potpuon nekorišćen za 3 godine koliko je bio kod prethodnih vlasnika u Italiji, a sam automobil nema nijednu pepljaru.
Izvucite ceo džek napolje, potrebno ga je malo zarotirati i napraviti malu polugu šrafcigerom. On može ceo da se izvuče i tu ćete da vidite šta se zbiva sa sijalicom, verovatno se malo pomerio taj deo i izgubio kontakt. To bi trebalo da može da se vrati i ponovo uspostavi kontakt.
Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Interesantno da je bio potpuon nekorišćen za 3 godine koliko je bio kod prethodnih vlasnika u Italiji, a sam automobil nema nijednu pepljaru.
Vozila žena povremeno, petkom, do pijaca i zato je malo prešao...
Meni sija narandžasti prsten, a primetio sam da se olabavio i okreće se. Upaljač nikada nisam probao i nadam se da neću.
Uspeo sam da zamenim sijalicu, morao je prvo metalni uložak upaljača da se skine pa tek onda plastični deo na kome je najmanja bajonet sijalica. Malo šrafciger malo prsti i stvar rešena. Hvala na informacijama.
Comment