Pomoc oko alarma WHEELS 1000 ATV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djukic
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2005
    • 2526
    • Beograd

Ajd videcu ja dal imam
    Sta ti neradi?
    https://t.me/pump_upp

Comment

• bozazec
      CBC Početnik
      • 27.07.2006
      • 4
      • Nis

nista, jedino sto radi to je srednji taster on pali i gasi alarm i nista drugo:nema zmigavaca (bili su nekad), ne mogu necujno da ga iskljucim i ukljucim,nece da da chirp posle pet pritiska na ono dugmence i posle kontakrta,jednostavno ne mogu mu nista
      jedino mogu da programiram daljinski kad zaboravi kod tako sto klikcem na dugmence i drzim srednji taster, inace upitstvo koje sam dobio uz njega nema nista konkretno a pise da je za atv 900 i atv 1000 koji je moj tacno to ne znam...
      daj te neki savet neku semu nesto da mogu da ga sredim!!!!

Comment

• bozazec
        CBC Početnik
        • 27.07.2006
        • 4
        • Nis

nasao sam neko uputstvo ali ne znam da ga postavim ovde...
        inace uspeo sam da sredim daljinski da mi radi necujno tj da radi i levo dugmence ali sam napravio novi problem ako se tako moze reci,
        svaki put kad dam kontakt cuju se chirpovi bibibibibibi i stane,
        kao da me nesto upozorava ali ne znam sta....

dajte znalci pomognite mi da ga sredim nekako!

Comment

• dandy
          CBC Senator XXL
          • 09.12.2005
          • 513
          • Bijeljina-Beograd Medakovic

nemoj pogresno da me shvatis, jer ja prvi nisam pristalica lupetanja,i varijanti radi ovako ili onako, ali stvarno u tvojoj situaciji bolje je da ti to uzmes pa rasturis sve i krenes od pocetka sa spajanjem, tako ces da provjeris sve vodove i kola.
          ili jos bolja varijanta da uzmes neki tipa scorpio ili sl, kostaju oko 40e....a jako su jednostavni i sve je pojednostavljeno maximalno.

O cemu se radi, ako nisi vican tome, vjerovatno si isprepletao zice i moze da bude kvar na mnogo mjesta,od same konzole do nekog slabog ili kratkog spoja.... najbolje je sve raskaciti, na krajeve kablova koje rastavljas nalijepis papirnu traku sa oznakama da bi znao gdje se sta vraca i polako, dio po dio spajas i vidis gdje ejproblem.

Comment

• Gorannnn
            CBC Član
            • 09.08.2006
            • 22
            • Beograd

jedno pitanje...

..u vezi alarma, da ne otvaram novu temu.
            imam peugeot 206 2000 god. i fabricku centralnu bravu na kljucu za auto. na kljucu je samo jedno dugme i na to dugme se zakljucava i otkljucava auto. Imam ugradjen alarm Jaguar Gold sa daljinskim koji je povezan na centralnu bravu i sve to fino funkcionise, ALI mene interesuje da li ja mogu da izbacim potpuno daljinski za alarm iz upotrebe i da namestim da se alarm pali kad pritisnem dugme na kljucu??

Comment

• SrdjanV
              CBC Veteran
              • 28.03.2005
              • 137
              • Raska

Moze li da se na Excaliburu ATV 1000 poveze da se prilikom aktiviranja

alarma,odnosno prilikom signaliziranja migavaca,ukljucuje i svetlo u kabini?

U slucaju da moze,objasnite kako,please?

Comment

• SrdjanV
                CBC Veteran
                • 28.03.2005
                • 137
                • Raska

Mislio sam na interior light,procitah u uputstvu da moze,nego nemam gde da

vidim shemu za ovaj alarm...

Comment

• SrdjanV
                  CBC Veteran
                  • 28.03.2005
                  • 137
                  • Raska

Originally posted by Strelac
                  Na istu zicu mozes povezati i unutrasnje svjetlo pa da se i ono isto pali na gasenju alarma. Jedina stvar na koju bi trebao pripaziti je polarijzacija zica (ili ti je zavisno od alarma koji ugradjujes), a moze biti pozitivna ili negativa.
                  E ovo mi treba,nisam citao prethodnu stranicu,to je pretpostavljam DOME OUT i DOME IN ?

Comment

• Mister
                    CBC Početnik
                    • 30.05.2010
                    • 1
                    • Bijeljina

Re: Pomoc oko alarma WHEELS 1000 ATV

Posto vidim da je ova tema vezana za drugi alarm postavio jedno pitanje... o cemu se radi...

Imam Al-900 ATV excalibur alarm u autu... perfektno radi... medjutim interesuje me kako da dodam jos jedan daljinski i sta treba da uradim da bi i on funkcionisao... najbolje bi bilo da ima neko uputstvo na nasem jeziku... Hvala unapred.

Srdacan pozdrav!

Comment

• mideko3
                      CBC Početnik
                      • 13.02.2011
                      • 1
                      • sabac

Odg: Pomoc oko alarma WHEELS 1000 ATV

pomoc ljudi ako boga znate. ja sam koja, imam WHEELS 1000 ATV i fukcionisao je super ,do trenutka kada sam ostao bez benzina. iznerviran jako sam zalupio haubu i alarm se aktivirao .nekako sam ga iskljucio. kada sam sipao benzin pokusao sam da ga upalim ali nista. verglao sam dok nisam shvatio da nema struje u razvodniku i da ga bravica ne salje do bonbine . pozvao sam drugara koji mi je rekao da mi je alam ukljucio blokadu motora ,i tako ja ne mogu da ga upalim . probao sam da premostim sa bonbine na akumulator direktno i upali iz prve . interesuje me kako da dekodiram ili da resetujem alarm ili tako nesto.
                      molim vas za pomoc unapred puno hvala .

Comment

Working...
                      X