Relej za grejače Pežo 306 1.9TD '98 NSad

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bogos
    CBC Član
    • 27.01.2007
    • 12
    • N.S.

Relej za grejače Pežo 306 1.9TD '98 NSad

Da li neko moze da mi objasni rad ovog relea, jer su mi izgoreli novi grejaci, navodno zbog njega. Da li je moguce da je neki los upravljacki signal u pitanju, posto rele ima 5 kontakata na konektoru (bez ona dva za jaku struju)?
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Re: Relej za grejače Pežo 306 1.9TD '98 NSad

Ako je to taj motor, dve si teme otvorio a nismo još saznali oznaku motora, ili bar broj KW !
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• bogos
      CBC Član
      • 27.01.2007
      • 12
      • N.S.

Pardon, ali koliko ja znam pežo 1.9 turbo dizel 98 godište bi trebao da bude samo 66kW XUD9T.
      Šema instalacije je :

A sto se tice vise tema, mislim da sam se zeznuo sto sam previse poslusan (glup) pa sam prvo stavio temu u prijemno odeljenje racunajuci da ce neko od moderatora da je smesti gde treba

Comment

• dieselman
        CBC Senator XXL
        • 14.11.2005
        • 833
        • tt

..prvo treba proveriti ispravnost postojećeg releja,to i nije neki problem za iole ozbiljnog majstora...dakle,videti koliko su dugo uključeni kao i koliko struje vuku grejači...amper klješta bi bila od velike pomoći...tek nakon toga bi se moglo razmišljati o budževini,jer je ovo fabrički već lepo smišljeno,drži grajače uključene kad i koliko treba...lako ga je zbudžiti,pola sata posla...

Comment

• bogos
          CBC Član
          • 27.01.2007
          • 12
          • N.S.

Epilog: bice budzenje. Taster u kabini do daljnjeg. Mozda nekad bude i novi rele. Hvala i pozdrav!

Comment

Working...
          X