Da li neko moze da mi objasni rad ovog relea, jer su mi izgoreli novi grejaci, navodno zbog njega. Da li je moguce da je neki los upravljacki signal u pitanju, posto rele ima 5 kontakata na konektoru (bez ona dva za jaku struju)?
Relej za grejače Pežo 306 1.9TD '98 NSad
Collapse
X
-
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
-
-
Re: Relej za grejače Pežo 306 1.9TD '98 NSad
Pardon, ali koliko ja znam pežo 1.9 turbo dizel 98 godište bi trebao da bude samo 66kW XUD9T.
Šema instalacije je :
A sto se tice vise tema, mislim da sam se zeznuo sto sam previse poslusan (glup) pa sam prvo stavio temu u prijemno odeljenje racunajuci da ce neko od moderatora da je smesti gde treba
Comment
-
-
Re: Relej za grejače Pežo 306 1.9TD '98 NSad
..prvo treba proveriti ispravnost postojećeg releja,to i nije neki problem za iole ozbiljnog majstora...dakle,videti koliko su dugo uključeni kao i koliko struje vuku grejači...amper klješta bi bila od velike pomoći...tek nakon toga bi se moglo razmišljati o budževini,jer je ovo fabrički već lepo smišljeno,drži grajače uključene kad i koliko treba...lako ga je zbudžiti,pola sata posla...
Comment
-
Comment