U zadnje vreme (sa dolaskom hladnijih dana) je poceo dosta da me zeza ablender. U toku voznje mi sam prebaci na duga svetla a cim ga ja malo pipnem on vrati na srednja. U roku od par dana se to toliko zeznulo da sam posle jako tesko vracao na srednja (cak ni prebacivanje rucice na duga pa na srednja ne pomaze uvek). Kako osecam da mi svi koji su ispred mene psuju majku resih da to sredim cim otopli (privremeno sam izvadio osigurace za duga svetla i privremeno prekinuo problem). Doslo toplo vreme i ja krenuo po Kragujevackim elektricarima ali me svi otkacinju jer je to picajzla posao pa bi svi da ga menjaju kad budu slobodni. Verujem da mogu na lakse nacine da zarade pare pa ih briga za mene. Mene zanima, da li se to popravlja? Da li mogu da kupim bilo koji Opel Astra F ablender na otpadu pa da mi neko ugradi(opet ostaje pitanje sta ako i taj ne radi)? Da li Mozda da platim nekome da mi izvuce ove komande (srednje/dugo svetlo) na poseban kruzni prekidac nalik onom na koji se i pali svetlo?
Ablender - Opel Astra F
Collapse
X
-
Re: Ablender - Opel Astra F
Ja sam svoj ablender slucajno popravio, tako sto sam ga otvorio, grejao kontakte lemilicom dok nije pocela plastika koja ih drzi da se topi, onda sam ih malkice izvukao pincetom i drzao dok se ne ohladi.
A to sam radio upravo zato sto sam kupio drugi -nespravan !
pozdravOriginally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
-
Comment