Potrebna mi je sema instalacije za Dedru 1.6 iz 92god. Ubi me plovak za gorivo. Promenio sam 3 plovka i 2 kilometar sata i skala idalje zeza. Stalno skace i cesto se pali lampica za rezervu iako imam skoro 20L benzina. Kad plovak i kilometar sat stavim na drugu Dedru sve radi normalno ali kod mene taj isti sat i plovak ne rade normalno. Cak sam pokusao da na jednu zicu od plovka dovedem direktnu masu sa sasije a drugu zicu sam sproveo od plovka do sata i opet isto samo sto se sad lampica za rezervu ne gasi uopste. Poludeo sam jer nikada neznam koliko imam goriva. Skace kao luda. I cesto na neravnom putu odlazi u minus. Znaci pada ispod rezerve.
Izgleda kao glupa stvar ali vise nemam ideju kako da je resim. Sumljam da ima neku jebu u instalaciji pa mi je potrebna sema da malo procesljam. Nasao sam semu za motornu elektroniku i za ABS i klimu ali nigde nema sema instalacije samog vozila. Ako neko ima ili zna gde bih mogao da nadjem tu semu neka se javi. Ili ako je neko imao slican problem.
Izgleda kao glupa stvar ali vise nemam ideju kako da je resim. Sumljam da ima neku jebu u instalaciji pa mi je potrebna sema da malo procesljam. Nasao sam semu za motornu elektroniku i za ABS i klimu ali nigde nema sema instalacije samog vozila. Ako neko ima ili zna gde bih mogao da nadjem tu semu neka se javi. Ili ako je neko imao slican problem.