Renault Scenic II - problem sa zakljucavanjem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kopljas
    CBC Početnik
    • 15.02.2010
    • 1
    • Podgorica

Renault Scenic II - problem sa zakljucavanjem

Pozdrav svima,

Imam jedan problem sa mojim automobilom koji me je neverovatno iznervirao, a nadam se da nije veliki. Vozim Renault Scenic II, 2004. U poslednja 2 meseca sam promenio brdo toga na njemu (prednji amortizeri, solje, lamela, zamajac, prednji diskovi itd...). Proslog vikenda je riknula turbina, pa sam i to zamenio i taman kad sam mislio da je tu kraj....

Idem sinoc iz NS za Podgoricu i negde pred podgoricu mi se upali lampica da mi je prtljaznik otvoren. Stanem, pregledam, sa prtljaznikom je sve ok, ali lampica svetli i cuje se signal iz zvucnika koji upozorava. u toku puta, pomenuta lampica se palila i gasila milion puta, a samim tim ni pistanje nije prestajalo.. Kad sam dosao kuci, nisam mogao da ga zakljucam, iako centralna radi. Posle paljenja i gasenja nekoliko puta, te otvaranja i zatvaranja gepeka, lampica se ugasila i zakljucao sam auto...

Isto mi se desilo i jutros... Interesuje me ima li neko iskustva sa ovakvim kvarom? Gde se njemu uopste nalazi prekidac koji signalizira da je gepek otvoren?

Hvala svima,
    Vlada
  • gogi11
    CBC Senator XXL
    • 26.10.2009
    • 790
    • Sever Srbije - Novi Sad

Re: Renault Scenic II - problem sa zakljucavanjem

Mislim za pocetak druze da ti je potrebna jedna dobra dijagnostika da se vidi sta je sa tim senzotima ili ti elektronikom.

Comment

• miskovolvo
      CBC Veteran
      • 22.02.2010
      • 171
      • Aleksinac

Re: Renault Scenic II - problem sa zakljucavanjem

nista komplikovano.imas mikro prekidac u samoj bravi za gepek/koji se izlizao i pravi ti problem,jer je centralno tako napravljeno da se automatski odkljuca kada nisu zatvorena vrata.postoji nacin i da se to ubudzi,ali najbolje da odes kod nekog ko radi alarme ili elektroniku i resices problem za 15min

Comment

Working...
      X