Znam da nema veze sa autom, ali nemam gde da dobijem ovu informaciju, ako tema zahteva premestaj stavite je gde pripada, posto nema veze sa autom ja je ovde stavio. Zapravo...nesto sam prehladjen ne mogu da se vozim, ali mogu da rasturam nesto pa mi treba vasa pomoc. Hteo sam da nakacim poziciju da moze da ostane ukljucena i kada ne radi skuter, odnosno kada dam kontakt. Prvo sam heo komplet instalaciju da dovedem, al' zbog obimnosti sam digao ruke, skinem masku nadjem "jack" od svetla, nadjem "zivu struju" koju dobijem kontaktom (ona sto salje struju automatu od zmigavca) e sad, "jack" od svetla ima 3 zice. jedna je masa, druga dobije struju dok treca dobije struju kada se upale svetla, a tada ova druga po redu izgubi struju. Hteo sam da ubacim relej i na njega nakacim struju sa alternatora, struju sa brave, fazu sa fara-pozicije, i na cetvrtom da mi masa bude...ako me je neko skapirao...ali ja sam samo teorisao, u praksi ne znam moze li to tako. Znaci mislim da je bitno da vam kazem da na "jack" -u od fara imam tri zice masu, struju kada upalim skuter i jos jednu koja dobijem struju kada upalim far, tj prebaci preko prekidaca sa predhodne zice koja tada izgubi struju. Jbg, ako neko ima iskustva sa ovim shvatice me...
Ako bih stavio relej, na njega bih stavio struju sa brave, masu, fazu koja ce da ide na far, ali koju zicu od ove 3 sa ovog "jack"-a od fara.
Hvala.
Ako bih stavio relej, na njega bih stavio struju sa brave, masu, fazu koja ce da ide na far, ali koju zicu od ove 3 sa ovog "jack"-a od fara.
Hvala.