E ovako imam punta mk2 i kada sam ga kupio u njemu je bio neki pregoreni kasetofon. Nakon sto sam kupio player (polovan), poceli su problemi. Naime, tokom voznje player, se jednostavno ugasi i nekada se moze upaliti, a nekada je potrebno da ga izvadim, istekam, ponovo ukljucim i onda ce proraditi. Nekada se desi da mu samo prestanu funkcionisati tipke za pojacavanje i pretrazivanje stanica. Nosio sam ga majstoru za elektroniku playera i kaze da je to vjerovatno do auta, jer je kod njega radio 3 puna dana bez gasenja na konstantnom naponu. Naime, kaze da je to do šuma u naponu kojeg proizvodi auto dok radi.
Pa sta vi mislite o tome i da li je moguce da mu ugradim samo jos jednu prigusnicu za ravnanje napona i da tako rjesim problem. Iako player kojeg imam (Pioneer) vec ima na sebi ugasenu jednu prigusnicu.
Inace, player je: PIONEER DEH-P7100R ako to moze ikako pomoci.
Hvala
Pa sta vi mislite o tome i da li je moguce da mu ugradim samo jos jednu prigusnicu za ravnanje napona i da tako rjesim problem. Iako player kojeg imam (Pioneer) vec ima na sebi ugasenu jednu prigusnicu.
Inace, player je: PIONEER DEH-P7100R ako to moze ikako pomoci.
Hvala

Comment