Prednja svetla Golf II

Collapse
X
Collapse
+ More Options
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • savicprvoslav
    CBC Član
    • 26.04.2010
    • 10
    • Smederevo

Prednja svetla Golf II

Pozdrav,
    primetio sam da su mi svetla dosta slaba na autu i mislim licno da ne bih mogao da vozim gde nema ulicnih svetala.

Koliko bi kostalo da se ovo sredi ( dakle stave neka svetla koja rade daleko jace), i sta je ono sto bi sredjivanje zahtevalo ( npr vrsta svetala ili slicno).

Unapred hvala.

PS: golf 2 , svetla su ovog tipa http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... a_1990.jpg , dakle samo jedan far nema duplih.
  • Pele
    CBC Senator
    • 01.07.2006
    • 262
    • Požarevac

Re: Prednja svetla Golf II

Kupiš dva nova fara (oko 2000 din) I par najbrejker H4 sijalica (još oko 1500 din) i rešen problem ....

Comment

• markofpi
      CBC Senator XXL
      • 27.07.2006
      • 1552
      • Bezanijska Kosa

I ugradis masku sa jos dva manja fara i imas dan ispred sebe!

Comment

• chobo13
        CBC Senator XXL
        • 01.05.2009
        • 1274
        • pozega,srbija
        • AUDI,VW

i oteras nekom elektricaru da ti lepo stavi zastitu za svetla,tj,releje,dva za kratka i duga i jos jedan za dodatne farove na masci i njih da vezes na duga!to imam na mom g2 i vec duze vreme sluzi odlicno a ubijaju na dzadi!

Comment

• markofpi
          CBC Senator XXL
          • 27.07.2006
          • 1552
          • Bezanijska Kosa

Upravo tako! A jos samo da dodam da sam davne 2001. god. voznju ucio na Golfu II koji je imao te duple farove. Jedan cas je bio po mrtvom mraku u kosutnjaku, znaci sve crno oko tebe. Kad sam ukljucio te manje halogennke koje su bile povezane sa dugim svetlima ovih vecih dan se stvorio ispred mene!

Comment

Working...