Re: Audi s2 2,2t 162kw gde kupiti kablove za svecice?
nisu to klasicni kablovi tako da ne mogu da se prave. lulice su u pitanju koje se navlace na bobine. po meni je najbolje kupiti nove posto su polovne uglavnom bile u ulju i vremenom pocnu da probijaju sto te moze kostati bobine koja nije bas jeftina. a druga stvar koje je trajnije resenje je konverzija na bobine od 1.8T gde jedna bobina kosta 35e i one idu komplet sa lulicom.
Zverko u pitanju je (1991) 3b motor,ima razvodnu kapu tako da neznam sta bih tu mogao da uradim ...Cougar aj mi reci gde si pravio kabove pa da pokusam mozda bi mogli nesto da urade...
Ako su VN kablovi u pitanju, u KG-u firma valjda novonastala iz Zastave, pravi odlicne kablove, sa garancijom 50000km, ja ih imam 40000 i zadovoljan sam.
iso sam ja tamo da pitam i rekli su mi da ne mogu da naprave lulicu. oni ustvari prave VN kabl a metalnbe lulice kupuju gotove.
Andjelko, probaj na ebay-u da nadjes pa makar i polovne. bitno je da su lulice zdrave i da ne probijaju. a pade mi i na pamet. skokni na neki odpad pa nadji neki V6 motor i probaj dal pasuje duzina lulice tj dal stize do svecice. ako pasuje, kupis nov komplet za skodu superb V6 i cifra je nesto manje od 100e za 6 komada. stavis 5 jedan imas uvek u rezervi ili iskoristis samo lulice a kablove napravis u LIKASIS.
tvoji bi trebalo da su ovakvi sto znaci da pasuju i od G2 GTI 16v
ne mogu da se setim kaok je bilo na 2.3 20v motoru i da li se kabl odvaja od lulice ali recimo kod mene na BMW-u mozes da odvojis kakle od lulice i ako je recimo stradala lulica zamenis samo nju.
sad bas gledam, identicne su kao kod GTI 16v motora samo se duzina kabla razlikuje a verovatno su isti kao za 7A (2.3 20v)
034/332-557 Auto Centar
To je firma, a za sve podatke o kablovima trazi Dejana. Oni tvrde da imaju lulice za sve vrste automobila, kablovi su neki uvozni (mislim engleski), ja ih imam vec 40000km, izrada je odlicna, samo me malo brine sto su promenili trajanje garancije na 20000km.
Zvao sam 034/332-557 Auto Centar sto mi je preporucio banekg rekli su da mogu da mi naprave kablove i da ce kostati 7000din....
Hvala svima jos jednom....
Comment