Ksenon Svjetla

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Goran_nik86
    CBC Član
    • 17.10.2009
    • 25
    • Macedonia

Ksenon Svjetla

Treba mi neki savet ili neka diskusija od strucnjacima na forumot.Zelim da na moj auto postavim ksenon sijalice.Auto je Audi 80cc 86 godiste sa farovi so h4 sijalice halogene.Posto sam ja elektronicar planiram da to sam uradim.Neke stvari ko toga su mi jasni.E sad pitanje do vas sta vi mislite:Ja sam mislio da stavim Bi xenon h4 sijalice ali neki ljude koi su ga ugradili u njihovi auta malo me dvoume.Rekao su mi da h4 xenon su najgora varijanta.Kao prvo ako stavim sijalice srednje svjetlo da bude xenon a dugo,da bude obicno imao je problem kad se prebaci dugog svjetla i vozis na putu posle prebacivanjeg na srednjeg svjetla trebaju vreme od 5 sec dodeka se upali srednjo svjetlo zato sto sijalica se mora ugreje(sto naravno da i mene mi je to jasno).E sad ako stavim Bi xenon h4 sijalice jeste da je bio podobra izvedba od prvata ali problem je u tome sto tih sijalice bile dosta skuplje od h1 sijalice xenon.Druga negativna strana je bio to sto unutra u sijalice imao je neka mehanika koja je bila kao precnik na pola sijalice i kad se upali dugog svjetla taj precnik se vrakal nazad i na takav princip je radio dugog svjetla,a mehanika je bila lesno kvarliva i sijalice su skuplje od h1 xenon.Sovetuvali su mi da uzmem ako je imao u prodazbu ali ne znam dali ima za taj tip na Audi farovi so h1 sijalice i na tih farovi da stavim xenon so h1. E pa sad me interesira vase mislenjeali da stavim Bi xenon h4 i da mi ostaju moje farove ili da uzmem farove so h1 (ako ih ima da se proizvode)i da stavim xenon h1?I dali za xenon so h1 sijalice bi mi trebaju 2 balasta ili ili 4 balasta?Pomoc?
Working...
X