Centralna brava Audi A4 1996

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Maximus10
    CBC Član
    • 01.09.2016
    • 22
    • Beograd
    • audi a4

Centralna brava Audi A4 1996

Elem u pitanju je vakum pumpa.Stari vlasnik je nesto prckao oko centralne, u svakom slucaju nakacim tu vakum pumpu da vidim kako ce se ponasati posto je bila skinuta.Radila je uz malo ubedjivanja, tipa lupnem je malo i proradi, zakljucava i otkljucava.Nasao sam neki hladan lem koji sam prelemio medjutim imam problem da spakujem pumpu nazad u kuciste jer nemam pojma kako bi one cevke unutra trebalo da se povezu.

Evo slike, zavrsetak 1 ide u zavrsetak 2, to sam skinuo sam kada sam vadio elektriku
    Zbunjuju me zavrsetci 3 i 4, verovatno i oni bi trebalo da se povezu medjutim nisam primetio da su razdvojili kada sam skinuo stampanu plocu, deluju kao da su bili tako slobodno mada mi je opet nelogicno da tako bude.Ako neko ima iskustva sa ovim stvarima, pomoc bi mi znacila.

• Maximus10
    CBC Član
    • 01.09.2016
    • 22
    • Beograd
    • audi a4

Elem da ne otvaram novi topik centralna brava je radila dobro do skoro, ali u zadnja 2-3 dana krenuo je problem, otkljucam/zakljucam auto i tu operaciju odradi, ali pumpa se povremeno cuje kako radi kao da sam pritisnuo dugme na daljincu s tim da pri tome ne zakljucava/otkljucava brave vec samo zuji u prazno...nije konstantno zujanje vec kratko radi pa prestane.Morao sam da je skinem kako mi ne bi izvukla struju iz akumulatora.
    Sta bi mogao biti problem, ako neko ima iskustvo sa ovom problematikom.Da li je moguce utvrditi da li je problem do pumpe ili do nekog creva ako pusta na primer?

Comment

Working...
    X