problem kod elektronike astre f
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
bio sam kod elektricara cisto da mi kaze odoka onako sta misli da je problem. kaze on da se to desava jer vozim na gas pa kad ukljucim klimu, zeza nesto u vezi sagorevanja pa salje kompu te informacije i on pali lampicu. da li je moguce da je to?
Comment
-
-
Mozda je lambda mozda je nesto drugo... A komp ce odmah da ti kaze... Ne znam da li astra moze da iscita kod greske pomocu spajalice (moja vectra b moze), procunjaj po netu sa 'paperclip test'.*** ********************** ***
*** gf AL QK \=-Q XES1 ***
Comment
-
-
Pre par godina kad sam kod Ivana ugradio plin, secam se da mi je rekao da se na tim Opelovim motorima cesto pali check lampica pri pogonu na plin, i da to u sustini nije nista. Cak mi je predlozio da kod mene na Lanosu koji ima gotovo identicnu masinu iskljuci lampicu ukoliko bi mi smetalo njeno cesto palenje ali ja nisam hteo. Interesantno, kod mene se pali jako retko i to iskljucivo na otvorenom ravnom putu pri ravnomernoj voznji. Cim prebacim na benzin ona se iskljuci, malo vozim na benzinu pa onda opet na plin i vise nema paljenja. Sve u svemu, mislim da nema razloga za zabrinutost i da je rec o uobicajenoj pojavi.Kia pro cee'd 1,6 CRDI 115hp 2010
Comment
-
Comment