Ako moze za 100 evra onda odlicno, nije uopste mnogo...
RENAULT Laguna II - moze li se prilagoditi polovna kartica
Collapse
X
-
pa tako negde izadje, 100-110e sa prijavljivanjem i to sve pod uslovom da vlasnik ima PIN code. ako ga nema to je jos dodatnih 50e. u ovlascenom servisu se moze dobiti PIN preko broja sasije ali se ceka na odgovor iz Francuske. ja trenutno nemam kartice. imao sam 5 komada, 3 sive i dve crne i otisle po 60e kom.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
postujem tvoje znanje zverko i siguran sam da si u pravu a kakve su to kod tebe bile kartice po 60 evrica(nove neprogramirane ili nesto drugo) moja je inace tamno siva sa dva mikroprekidaca znaci samo lock i unlock.i na koji pin mislis(od kartice)mogu li pomoci sami kodovi jer sam u knjizi uz auto dobio zapisane kodove i od elktronike za start vozila i od IR kontrole
Comment
-
-
60e je bila blanko, ne prijavljena kartica sa blanko kljucem u njoj.
PIN code se sastoji od 4 znaka (kombinacija brojeva i slova) koji sluzi za pristupanje, autorizaciju racunaru (ECU, BSI, itd...) pri prijavljivanju novih kljuceva. Dobija se na kartici nalik na kreditnu pri kupovini auta zajedno sa kljucevima.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Originally posted by zverko60e je bila blanko, ne prijavljena kartica sa blanko kljucem u njoj.
PIN code se sastoji od 4 znaka (kombinacija brojeva i slova) koji sluzi za pristupanje, autorizaciju racunaru (ECU, BSI, itd...) pri prijavljivanju novih kljuceva. Dobija se na kartici nalik na kreditnu pri kupovini auta zajedno sa kljucevima.
Poz, Mondos
Comment
-
-
nema bravu ali ima zice
a nekradu se jos uvek posto je dobih 95% laguna vec izvozanih pa nece da kradu krseveSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Bate pa oni kradu i izvozane audije i mercedese.
Šta znaš koliko je koji izvozan pa ja sam jedan okati taxi preprodao koji je pre toga ofarban u sivu metalik.
A kada ga ukradu onda odlučuju da li je za sečenje ili za rusiju.
I na izvozanom renou je blatobran dobar klima takođe.
Pa šta misliš kako se određen broj ljudi obogatio posebno u Šapcu.
Mada sada mogu da garantujem da je kod nas pouzdano jer su ti ljudi počeli legalno sa mnogo"prljavih para "tako da im se sada više isplati da rade legalno.Toliko o krađi a moja laguna je zapeta kao puška iako je prešla 180000 nije krš.
Comment
-
-
Originally posted by adanema bravu ali ima zice
a nekradu se jos uvek posto je dobih 95% laguna vec izvozanih pa nece da kradu krseve
Comment
-
Comment