RENAULT Laguna II 1.9 dCi 2003 - trazim strucnu pomoc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rondzi46
    CBC Član
    • 07.01.2009
    • 10

RENAULT Laguna II 1.9 dCi 2003 - trazim strucnu pomoc

Prilikom menjanja dizni mi je ostao problem vise,zbog rada neispravnih dizni otisli su nosaci motora-sva tri 1.9dci (79kw)110ks.Auto kad ga palim malo zatrese,dok je hladan prilikom saltanja se isto cuje taj zvuk,kad pustim gas isto,i kad ga gasim za sada majistor kaze da nije toliko strazno ali ja ih ipak zelim promeniti,samo me zanima koliko ce trajati ovi novi turski delovi koji se prodaju u Auto Promu u NS-u,radnji za Francuska vozila!
    A drugo mi se u poslednje vreme desava u ovim hladnim danima da kad se isparkiravam sa parkinga u rikverc i malo namotam bilo levo ili desno pocne da se cuje lupanje i osecaj kao da se pomera prednji deo kao da sam ocepio neki kamen a cim se auto malo ugreje sve je sasvim normalno i npr.ne mogu da malo brze izvrsim polukruzno kad mi je volan namotan pun isto ima neki nervirajuci zvuk,e sad da li je jer su mi prednje gume vec pri kraju pa ga gura ili je nesto drugo sto ja mislim da jeste,a promenio sam izvod ili ulozak prednje leve letve ili spone u levom tocku a za desnu je majistor rekao da je dobra!
    I sada kada je ovaj minus malo duze vergla ali da kucnem u drvo uvek upali i jos jedna sitnica,izgleda da su mi se zamrzle brizgaljke za prskanje prednje a i zadnje sajbne jer koriste istu posudu,kako se to odmrzava!!
    I dali moze neko da mi kaze gde se prodaju barem kvalitetniji delovi za Lagunu 1.9dci 2003
    Unapred zahvalan Darko iz Novog Sada
Working...
X