Povecana potrosnja ulja Stilo 1.9JTD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • fiatstilocipovan
    CBC Početnik
    • 08.09.2015
    • 1
    • Trstenik
    • FiatStilo

Da li je TURBINA

Pozdrav dragi prijatelji imam problem ali ne znam da li je opasno ili ne, ne otvorih novu temu nego napisah ovde nadam se da NEMATE NISTA PROTIV
    Imam FiatStilo 1.9 JTD cipovan je i ima oko 150KS(konjskih SNAGA) majstor kod kog je prethodni vlasnik odrzavao kaze da su svi koji su cipovani DUVKAJU NA DUPLI GAS PO MALO DIMA...Medjutim u tome nije problem, problem mi se pojavio na malom servisu su mi rekli da mi je dihtung donji na izduvnoj grani protrulio i da se treba zameniti, obzirom da sam u poslu non stop nisam u mogucnosti bio da zamenim i sada je poceo cudno da se ponasa...
    AUTO VUCE NORMALNO NE GUBI SNAGU 160, 170km/h (sto je i max) sto sam vozio izbije dok trepnes medjutim TURBINA MI SE CUJE na oko 2500-2600 obrtaja/min zasisti ili zazvizdi a preko 2900 o/min bukvalno REZI da budem banalan (UUUUUUUVVVRRRRR) ne znam kako drugacije da objasnim u odredjenom trenutku je cak poceo i da duva ogromnu kolicinu crnog dima na auspuh i sada to vise ne radi posle 2000km predjenih od zamene ulja na malom servisu potrosio je oko 450ml ulja nigde ne curi nigde nije balav nema ulja na izlazu iz turbine bas nigde SUV JE KAO BARUT i takodje me brine povremeno na oko 3200o/min na promenu brzine npr iz 3brz u 4brz na 3200o/min on odradi rezanje FRRRRRR i na promenu odradi ono CSSSSSSS i vuce kao nenormalan da li trebam da se zabrinem???

Comment

Working...
    X