Biraj, možeš. I niko ne sme da ti brani da gledaš, ako ti ne daju idi u drugi servis. U Formi može da se gleda. Koje bre menjanje zupčastog traje 4h?
razleteo se roler
Collapse
X
-
Pa ne znam, ali tako je bilo prvi put. Ne znam da li si citao temu od pocetka. Prvi put sam odvezao kod majstora u 10 h a majstor me je zvao u 16 i 30 h. Mislim da menjam sve opet i spanere i sve kaiseve (zupcasti, klima, servo, alternator)iako je sve promenjeno pre nedelju dana jer vise nisam siguran da li je odradjeno kako treba. a koliko bi trebalo da traje, stvarno ne znam i onda su mi sve informacije bitne.
Comment
-
-
ne pratim novotarije fabrika, ali da te pitam.
da nije taj roler od plastike ?
ili je kao nekada (kada se radilo kako treba) roler napravljen od kvalitetnog (žilavog kako li se već zove) čelika ?
to je neki noviji model motora ili stariji.
čudim se da se uopšte zateže zupčasti kaiš od strane majstora a da to nije automatizovano (autmatik hidro natezač).
i koliko uopšte košta taj roler, nešto tipa 5-6 evra ili bitno više ?
koliko je cena realna prema kvalitetu, ili je lutrija sa tom zamenom svako malo..
znam da sam naveo više pitanja, da uhvatim tok tih modernih novotarija gde se i to može desiti.
ja sam više za staru školu, uradi jednom kako valja u fabrici i ne menjaj dok ne stigne vreme za generalnu motora, tj for life radni vek.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Kod mene na poslu imamo oko 20 Hyunda Acenta i do sad nismo imali problema oko spanera zupcastog remena a o roleru da i ne pricam.
Delovi jesu malo skuplji ali kako kaze sw.brick uradi jednom kako treba i nema brige.
Posao zamene zupcastog remena,zatezaca istog,mali pk od servo pumpe,pk remena klime,alternatora i rolera ne moze da traje vise od 2.5 h.Govorim iz licnog iskustva.Naravno da sve ide kako treba.nisam ginekolog ali mogu da pogledam
Comment
-
-
voleo bi na mojoj hondi da zamenis za 2.5h ako je to moguce, treba da se skine pola motora i sve to da se vrati na mesto... nije svaki auto isti, ko zna koliko malo mesta je ostavljeno na elantriOriginally posted by Mail ManKod mene na poslu imamo oko 20 Hyunda Acenta i do sad nismo imali problema oko spanera zupcastog remena a o roleru da i ne pricam.
Delovi jesu malo skuplji ali kako kaze sw.brick uradi jednom kako treba i nema brige.
Posao zamene zupcastog remena,zatezaca istog,mali pk od servo pumpe,pk remena klime,alternatora i rolera ne moze da traje vise od 2.5 h.Govorim iz licnog iskustva.Naravno da sve ide kako treba.
Comment
-

Comment