dakle, kada se cepi na 6000 rpm (cca 190 km/h) na dugim relacijama, temperatura krene ka gore (crvenom). ima li tko savjet s cim zamjeniti denso hladnjak, termoprekidac i termostat. s kojim modelom kojim vrijednostima termostata, termoprekidaca. fala i tak to
radna temperatura
Collapse
X
-
kolika ti je normalna radna temperatura posto po nekim drugima vidim da nesme da prelazi pola da ga teras do blokade....ako ide preko to ne valja (posto ne znam kako je kod crx-a)
kad si menjao antifriz?I'm not caucasian, I'm championship white
-
-
normalna radna temperatura....nemam pojma. ali nikad ne predje 1/3 sto sam primjetio kod svih hondi, bez obzira na model i snagu motora. antifriz u autu je inin i njusim da je to problemisto tako saca na hladnjaku su mi se pocela vec davnih dana cijati pa je vrijeme za zamjenu. uz hladnjak ide i novi termostat. ventilator mi se korektno ukljucuje ali sam mislio posto je vrijeme za cupanje starog hladnjaka da mi preporucite neki koji je non stock a da vrsi svoju funkciju bolje nego denso. isto tako i termoprekidac te termostat. da mu smanjim vrijednost na koju se inace ukljucuju tj da ih napravim osjetljivijima.
"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Dobro njusis Coco, problem je u antifrizu koji nije za aluminijumski hladnjak i koji ti ga je "naceo". I ja sam svojevremeno imao isti problem zbog toga sto nisam obratio paznju na to u samom pocetku kada sam kupio auto. Pocela je kazaljka da mi seta (a to se kod Honde ne desava, vec uvek stoji na 1/2) i da mi se spusta radna temperatura. Sada si u stadijumu da moras da ga menjas.
Comment
-
-
garant antifriz...dotrajao hladnjak...inace...sta joj god radi, retko kad da prelazi polovinu skale...
takodje, osetljivi su kada im fali tecnosti (recimo nesto preko 1/2 litra)...tada je meni npr dizala temp, al sam znao da mi je hldanjak u qrcu.
A da li gubi tecnost negde..i koliko?
Comment
-
-
Originally posted by starac vujadinDobro njusis Coco, problem je u antifrizu koji nije za aluminijumski hladnjak i koji ti ga je "naceo". I ja sam imao svojevremeno isti problem zbog toga sto nisma obratio paznju na to u samom pocetku kada sam kupio auto. Pocela je kazaljka da mi seta (a to se kod Honde ne desava, vec uvek stoji na 1/2) i da mi spusta radna temperatura. Sada si u stadijumu da moras da ga menjas.
Comment
-
-
jel...koliko kosta taj motulov...i koji je tip tacno...
...taman kad budem isao u mass da kupim diskove, mogao bih i to...
a koristim onaj zeleni galax-ov...i mogu ti reci, skoro sam ga zamenio (trajao je dve godine).
jel dve godine dovoljno da se ispostavi da se covek presao za antifriz ili ne?
Comment
-
-
Originally posted by crxinace, crx-ovci: vidite ovo: prednji diskovi za crx-a u mass (mass.co.yu) oni normalni: 2800 i kusur. E sad neda djavo mira, pita cika crx, koliko su oni busheni, kaze lik, nema busheni nego oni sa kanalima: 3055 dinara..."Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
Comment