problem.............limarija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mladenPD
    CBC Početnik
    • 20.08.2008
    • 1
    • Prijedor

problem.............limarija

imam opel vectru 2000 edition karavan i izlupana je od leda..........postoji li resenje???

EDIT by 206: prvo idi na predstavljanje clanova, koje je obavezno, zatim posveti malo paznje nacinu kako se postavljaju poruke (problem se ne opisuje u OPISU TEME), i na kraju tema je pomerena jer nije postovana u odgovarajucoj sekciji.

Poruku izmenio: 206
  • Antoaster
    CBC Senator XXL
    • 07.12.2007
    • 343
    • Beograd, Voždovac

Lepa kola nego ne vide se na slici razmere lupanja.
    Najcesce se to popravlja tako sto se nesto menja, nesto gituje a nesto ima poseban metod da se mala ulegnuca cupaju tako sto se sa posebnim alatom napravi tackica vara pa se to kao sta sam ti rekao cupa to jest izvlaci.

Comment

• Djolee
      CBC Veteran
      • 03.04.2006
      • 160
      • Nis

Pregledaj forum,pricalo se o tome dosta,ima neka metoda izvlacenja uz pomoc vakuma,a valjda neki momci rade to cekicima,al' se ne primecuje.Koristi search.

Comment

• panto
        CBC Veteran
        • 04.11.2007
        • 148
        • ljubic

Postoje specijalni alati za sanaciju takvih oštećenja uz malo zagrevanje koje ne ostećuje farbu. O tome je vec bilo reči na nekom forumu, ali ja sad ne mogu da se setim gde. Isto tako na youtube.com postoji snimak kako to funkcionira. Ja ne umem to da pronađem, pa se malo potrudi sam. Srećno

Comment

• panto
          CBC Veteran
          • 04.11.2007
          • 148
          • ljubic

Nisi se trebao toliko zahvaljivati . No pošto verujem da "slabo paziš na času", evo za tebe i ostale sa takvim problemom: www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=28532

Comment

• Antoaster
            CBC Senator XXL
            • 07.12.2007
            • 343
            • Beograd, Voždovac

Postoje, u jednoj reviji satplus od prosle godine je opisan ovaj nacin koji sam ja naveo, ko ima arhivu moze da proveri, moja je u podrumu pa me mrzi.

Comment

Working...
            X