Iz rezervoara naravno. Cime i kako je najlakse izvuci svo gorivo iz rezervoara razlicitih auta. U svakoj turi imam barem 5 auta gde su rezervoari puni, a nemogu da izvucem vise od pola. Sta raditi???
Vadjenje goriva
Collapse
X
-
Vadjenje goriva
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!Tags: None
-
-
da kradem gorivo sa svojih kola. nije zanimljivo!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Uzmes providno crevo debljine malog prsta,na jednom kraju napravis po mogucstvu od olova prsten ili cevcicu koja ce imati tezinu da crevo kada udje u rezervoar ima tezinu da isto povuce ka dnu.Izvuci ces sve do poslednje kapi.Uslov je da imas prirodni pad.Pokusaj da nadjes neko bas mekano crevo ili ga pre toga zagrej da omeksa
Comment
-
-
Originally posted by GoranSkines crevo sa raila i das kontakt pumpa odradi ostalo
Predpostavljam da su sve novija vozila sa direktim ubrizgavanjem, tj. el. pumpom.
Kod vozila koja imaju ugradjen gas mozes da upalis na plin a crevo sa rampe nabijes u kantu i cekas.
Koja nemaju mozes preko releja pumpe da dovedes pumpu u pogon..
Treca varijanta je da je auto upaljen a skines povratno crevo sa rampe ali to dugo traje.
Ali generalno je crevo sa klikerom najbolja varijanta i ne moras da izvuces bas do dna, treba nesto ostaviti ljudimaTako da crevo izvuce taman onoliko koliko je ui redu.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Crevo sa klikerom nije bas srecna varijanta, kliker zna da spadne i ostane u rezervoaru (ja sam od sankcija do nedavno na kadetu vozio kliker u rezervoaru). Drugo je pitanje kako bi uopste sve to proslo kroz otvor za punjenje (narocito ako ima klapnicu) i kroz sve krivine do rezervoara.
Ni crevo sa pumpom koja se nakaci na busilicu (prodaju po pijacama) nije pametno, busilice varnice a benzin isparava
Jedino kanal i srki srki sa obicnim crevom
Comment
-
-
9 auta po 50 litara nafte je 450 eura. taman nafta za kamion do italije. nije za baciti.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Kliker ne moze da spadne ako je crevo iole normalno napravljeno a sve i da spadne ne moze nista da se desi. Ja snjim uvek izvucem sve.
A srki srki ma vaziTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment