JETRONIC
dakle, ne moze da se mesa kako se kome svidi...
. U principu sam miroljubiv covek, ali ako za nedelju dana ne bude ispravan auto ne odgovaram za svoje postupke.
"sinko to ti je brojač vazduha, nečeš ga nigdje nač bez da mjenjaš još koji dio sa kojim je uparen, nego digni haubu i pogledaj malo taj mjerač vidjeti ćeš da ima jedno ko plavo dugme sa gornje strane e tu u to dugme zabi oštar šerafciger dok ga neprobiješ jer je to običan čep !!" kraj citata, odem ja do auta dignem haubu fakat dugme i to plavo, vrtim se još malo uzmem šerafciger "krccc" puče ko junfer, sjednem zaverglam, motor radi, dam gasa ide, dam još gasa opet ide 2000, 3000, 5000, 6500 rpm ide ko mahnito, niti trza niti pravi bilo kakav problem. Vratim se čiči i pitam ga kako ? kad će ti on
E hebli smo mu majku ECU ga više NEGLEDA !! Eto to je moje iskustvo sa brojačem vazduha na OPELU, ovaj kaže da je ista stvar i kod drugih marki samo je dugme druge boje i to se koristi za nedaj bože situacije jer opravke nema al kad bolje razmislim svakako je nema. Da svi oni koji misle da se negdje nešto upalilo ili da je više trošilo nečega NIJE sve je ostalo isto čak se i potrošnja smanjila jer nisam sa punim gasom puzao 120 km/h kako zašto neznam ali ni ovaj što je kasnije kupio auto od mene nije imao nikakvih problema !! Izuzev limarije
"sinko to ti je brojač vazduha, nečeš ga nigdje nač bez da mjenjaš još koji dio sa kojim je uparen, nego digni haubu i pogledaj malo taj mjerač vidjeti ćeš da ima jedno ko plavo dugme sa gornje strane e tu u to dugme zabi oštar šerafciger dok ga neprobiješ jer je to običan čep !!" kraj citata, odem ja do auta dignem haubu fakat dugme i to plavo, vrtim se još malo uzmem šerafciger "krccc" puče ko junfer, sjednem zaverglam, motor radi, dam gasa ide, dam još gasa opet ide 2000, 3000, 5000, 6500 rpm ide ko mahnito, niti trza niti pravi bilo kakav problem. Vratim se čiči i pitam ga kako ? kad će ti on
E hebli smo mu majku ECU ga više NEGLEDA !!

Comment