Gasi se na kisi kada dostigne radnu temperaturu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Gasi se na kisi kada dostigne radnu temperaturu

Postovi su izbrisani jer su Off, za izreke i doskočice postoji tema "zezanje" a ovde se rešavaju problemi.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Alex
      CBC Član
      • 14.11.2008
      • 11
      • Cacak

Koje visokonaponske kablove da kupim? Imam u ponudi Tesla i Gates za sada, drugo nista. Kakvo je vase misljenje o ovim kablovima, vredi li uzimati?

Comment

• Chila
        CBC Senator XXL
        • 18.07.2008
        • 401
        • Kos. Mitrovica

Da budem iskren ne znam sta da ti kazem! Ja sam prosle godine za calibru kupio neke,ne mogu se setim,kao dobre 25 eura i nista,2 sam zamenio i 2 su ostala stara! Dans se valja sve i svasta ona stara da ako vise platis kupio si bolju i sigurniju stvar vise ne vredi!
        Samo vas gledam ...

Comment

• demios
          CBC Član
          • 03.12.2007
          • 76
          • Beograd

Slobodno uzmi Tesline, na njihovom sajtu imas jako pregledno postavljene kriterijume za odabir vozila sto te na kraju dovede do tacne oznake kablova koje treba da kupis

Peugeot 205GT '89.

Comment

• Alex
            CBC Član
            • 14.11.2008
            • 11
            • Cacak

Upravo sam ovih dana dok sam tragao za kablovima naleteo na Tesline i sigurno cu njih uzeti. Imaju jezgro od nerdjajuceg celika, spiralno namotano sto je bolje od grafitnog koje vremenom gubi provodljivost. Teslini su jos i predvidjeni za vozila koja rade na plin sto je jos jedan poen. Samo da prodje praznik a i ovaj mraz jer nema sanse da po ovoj zimi menjam kablove, auto mi stoji napolju. Ovi postojeci su stvarno bezveze, grafitni su i jako stari a cak je i jedan rasparen sto je dovoljan znak da je problema bilo i ranije cim ga je prethodni vlasnik menjao. Ne mora da znaci da je sve do njih ali nece skoditi da ih promenim.

Comment

• mitad
              CBC Početnik
              • 01.07.2009
              • 1
              • Nis

Koji je epilog?
              Sta nije valjalo na kraju?
              P.S. Imam isti automobili i isti problem, samo sto je interval kada motor trokira znatno kraci (10-tak minuta) i ne gasi se.

Comment

• Alex
                CBC Član
                • 14.11.2008
                • 11
                • Cacak

Evo Mitad odgovora kao sto sam obecao u PP: Problem je bila razvodna kapa, Bosova, originalna, nikad skidana. Drugi put cu postovati slike na kojima se vidi da 2 elektrode uopste ne postoje dok su ostale 2 skroz korodirale i korozija je svuda po unutrasnjosti kape rasejana. Eto sta je original, preko 220.000 km... Niko od majstora nije hteo da se bakce oko kape koja je na nemogucem mestu i koja ima torex srafove sedmice za koje niko kako tvrde nema kljuc osim jednog lika koji mi je stvarno pomogao, doneo kljuc. Sad je naravno " original " druga kapa tu ali razlika je ogromna. Mnogo mi manji gas treba zbog kvalitetnije varnice, potrosnja je na otvorenom oko 1.5 l \ 100 km manja. Zbog zauzetosti i lenjosti nisam do sada odgovorio ali resenje je tu u svakom slucaju.

Comment

Working...
                X