Fiat Stilo 1.2 16v 2002. propusta kroz soferku

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MarkoKg
    CBC Početnik
    • 10.01.2009
    • 7
    • Kragujevac

Fiat Stilo 1.2 16v 2002. propusta kroz soferku

Pozdrav ljudi, ako moze neko da mi da savet... Naime, primetio sam da mi se u desnom vrhu sofersajbne odlepila guma koja stoji izmedju sofersajbne i skoljke i bas juce kad sam hteo da operem auto primetio sam da na tom mestu mi propusta vodu, tj. voda ulazi u kabinu. Je l imate neki predlog kako bih to mogao da saniram ili ako nista da mi kazete kod koga bih mogao da oteram auto da mi to sredi a da je iz Kragujevca i okoline. Pozdrav
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Re: Fiat Stilo 1.2 16v 2002. propusta kroz soferku

Najbolje idi do nekog servisa koji se bavi ugradnjom stakala,oni ce to ipak odraditi kvalitetnije od tebe a i utvrditi uzrok tog "odlepljivanja" soferke koja je verovatno nestrucno promenjena.
    p.s pogledaj po netu da li u KG-u ima glass service,ili neka slicna firma.
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Nikolaj
      CBC Veteran
      • 20.05.2008
      • 120
      • Kragujevac

Imas servis u ulici Katarine Bogdanovic 5 u Susici,iza tumbeta.Ako ne nadjes pusti mi poruku pa cu te ja odvesti.

Comment

• MarkoKg
        CBC Početnik
        • 10.01.2009
        • 7
        • Kragujevac

Nikolaj i Vlado hvala vam puno, nasao sam taj servis u katarine bogdanovic preko neta i otisao i covek mi je nasao odmah gde propusta zalepio nekim specijalnim lepkom i sad je sve ok. Covek radi svaka mu cast. Hvala vam u svakom slucaju

Comment

Working...
        X