Renault Scenic 2003(novi model) 1.6 16v - akumulator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • krstin
    CBC Senator
    • 14.09.2007
    • 223
    • Novi Sad

Renault Scenic 2003(novi model) 1.6 16v - akumulator

Nakon 2 do 3 dana gradske voznje, 10-20 km dnevno ujutro auto ne moze da se upali, totalno je ispraznjen akumulator i nista ne pokazuje na tabli...
    Kablovima kada se spoji sa drugim autom, nakon 10-ak minuta on se napuni i automobil radi normalno... U ovlascenom servisu bio 2-3 puta i rekli da se akumulator dobro puni i da je dobar, da bi na kraju ipak stavili nov. Nakon 3 dana voznje opet se ujutru potpuno ispraznio... Posle zadnje voznje obicno vecernje voznje(sa svetlima), nakon 2-3 dana, auto prenoci i ujutro ne moze da sa upali. Kada se auto zakljuca, pogase se sva svetla i svi potrosaci struje 100% Posto su znaci svi potrosaci iskljuceni da li je moguce da ga nesto drugo prazni ili se jednostavno ne puni? Pomagajte, hitno je...
  • darko-sice
    CBC Senator
    • 01.11.2005
    • 200
    • Aleksinac

Re: Renault Scenic 2003(novi model) 1.6 16v - akumulator

Pa moraces da proveris da li imas neke potrosace....jer nisi primetio da ti se polako smanjuju svetla kad nocu vozis....
    POZDRAV

Comment

• krstin
      CBC Senator
      • 14.09.2007
      • 223
      • Novi Sad

Ne smanjuju se svetla... A potrosaca nema, ne bi ni smeo da ima, novije generacije je auto, cim se zakljuca, pogasi automatski sve... A i proverio je cale, zakljucao ga je, a da je on bio unutra, i sve je moguce pregledao, sve je ugaseno...

Comment

• Keketarac
        CBC Senator XXL
        • 01.09.2007
        • 588
        • Novi Sad
        • Seat Ibiza 1.2 TSI

Ne mora svetlo da vuce struju, moze i radio, alarm, kontakt medju zicama.......
        Ukoliko nisi caleta zakljucao u gepek i pretinac za rukavice, nije proverio svetlo u gepeku i u pretincu za rukavice.
        Najbolje je proveriti unimerom na samom akumulatoru koliko vuce struje u mirovanju, i tada ce sve biti jasno.

Comment

• comi 1342
          Moderator
          • 28.09.2005
          • 1126
          • NS
          • Giulietta ,PUG 106,

Za ampermetar u red treba već nešto znanja, a može velika šteta da se napravi iz neznanja, pa čak i da se povredi.
          Ako nisi stručan, bolje daj nekom iskusnijem da proveri jel' ima potrošnje bez kontakta.
          "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
          "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• krstin
            CBC Senator
            • 14.09.2007
            • 223
            • Novi Sad

Veruj mi i u gepeku je proveravao
            Sutra ce valjda opet do servisa, pa ce im reci... Idioti u ovlascenom servisu, prvo su rekli da nije akumulator, al su ga ipak zamenili (10000 din + svaki put sto su ga stavljali na komp, mislim da je oko 2000 ) I kao sto sam rekao nije bio akumulator...

Comment

• Keketarac
              CBC Senator XXL
              • 01.09.2007
              • 588
              • Novi Sad
              • Seat Ibiza 1.2 TSI

Sta si uradio sa strujom?
              Btw koji je to talentovani Reno servis, da ga ubuduce zaobilazim

Comment

• krstin
                CBC Senator
                • 14.09.2007
                • 223
                • Novi Sad

Renault Sekulic, a auto je sad kod njih, pa za koji dan javljam sta su uradili...

Comment

• RANK
                  CBC Senator XXL
                  • 28.02.2007
                  • 1635
                  • Beograd
                  • FIAT MAREA WEEKEND 1

A trzisna inspekcija? Cemu sluzi? Svasta, ne razumem da pristajes da im placas svaki put. Kakvo kacenje na kompjuter i sta tebe interesuje kao musteriju, na sta ga kace? Dosao si sa problemom, trazis da se resi i placas prvi put. Nakon toga, ako nije reseno, dolazis besan kao ris i ZAHTEVAS da otklone problem jer si vec PLATIO. Ne pristajes ni na kakve doplate, cekanje i sl., vec kao musterija koja ima reklamaciju INSISTIRAS da ekspresno otklone kvar.
                  "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• krstin
                    CBC Senator
                    • 14.09.2007
                    • 223
                    • Novi Sad

Ma nije, mislim poznaje cale valjda vlasnika, al opet... Evo sad su javili, opet nisu nista nasli, al su stavili nov akumulator(naravno o njihovom trosku sve) pa kao ako ga opet isprazni da ga opet vozi u servis...

Comment

• Keketarac
                      CBC Senator XXL
                      • 01.09.2007
                      • 588
                      • Novi Sad
                      • Seat Ibiza 1.2 TSI

Te Sekulice vec zaobilazim u sirokom luku, od kada su mi naplatili delove skoro duplo vise nego u ovlascenom servisu u Subotici. Imam i racune kao dokaz, pisao sam Renou i Dacia Hrvatska ali svi cute kao kurve

Jedno je sigurno: Sekulic me vise nece videti.

Comment

• krstin
                        CBC Senator
                        • 14.09.2007
                        • 223
                        • Novi Sad

Sad je sve ok, problem je bio samo u akumulatoru, moze lock

Comment

Working...
                        X