Plasticni osigurac (umesto srafa) za enterijer
Collapse
X
-
Re: Plasticni osigurac (umesto srafa) za enterijer
koji auto?
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja (SPI, MPI) zapreminu, snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.
-
-
Ovo ide pretezno na japance, naprimer kod mene na toyoti su isti ovakvi dok su na hondama sa navojem na ovoj osovinici
Ne znam gde i da li imaju ovi originalni da se kupe, ali nikako nemojte kupovati one u kopiji koji imaju ovu osovinicu ravnu bez ovih udubljenja
jer kod tih kopija moras da izguras celu osovinicu da bi mogao da izvadiz ovu zabicu, tako da osovinica obicno zavrisi na nekom neprilaznom mestu
nisam bas najbolje objasnio, odoh da nadjem zabice pa cu slikati....3SG(T)E EXPERT
MAN service
Comment
-
-
U pitanku je suzuki swift iz 2000 god 1.0
Originally posted by JAPANXznam ja na sta mislis... imam ja od suzukija samo ako odgovara jer ima razlicitih precnika, ovaj precnik je 7 stablo a rasirena(zatvorena) je 8.5mm
precnik sesira je 14mm
Comment
-
-
50/komad
ako se uzima na vise moze da bude i 40
trenutno u radnji imam 3 komada ali mogu naruciti jos koliko treba.. inace, to su original suzuki iz fabrike maruti u indiji
slika je ona prva gore, stap nije takav kurtonski nego ima zljebove gde upadne ovaj leptiric koji se siri.. i stap ne ispada..
Comment
-
Comment