Renault 18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • [Boza]
    CBC Početnik
    • 02.04.2009
    • 2
    • Pancevo

Renault 18

Zdravo narode imam jedan stvarno cudan problem,vozim Renault 18 79'god, 1647ccm, 80konja ubrizgavanje karburator naravno
    Problem je u tome sto od filtera vazduha do karburatora ide naravno plasticna cev koja se savija odmah kod karburatora, kada skinem cev i probam voznju bez nje auto dobija sigurno 30% snage vise,sto znaci da zeza ta krivina odmah iznad karburatora.E sad sta da uradim da ukinem tu krivinu, a imam strasno malo prostora zato sto odmah iznad dolazi hauba imam mozda 8cm prostora a nebusi mi se hauba. MOLIM VAS AKO NEKO NESTO IMA PAMETNO DA NAPISE????
  • djape1977
    CBC Senator XXL
    • 08.03.2008
    • 401
    • bg
    • fiat 132 i lada 2103

Re: Renault 18

a sta se desava kad izvadis filter vazduha a ostavis sve ostalo na svom mestu?
    sumnjam da je problem u krivini. pre ce biti da je u filteru vazduha. ili je prljav ili jednostavno loseg kvaliteta. vozis na plin ili na benzin? moguce je i da nije dobro podesen odnos gorivo/vazduh pa motor bolje radi kad dobija vise vazduha

Comment

• slavko_bgd
      CBC Senator XXL
      • 24.03.2009
      • 771
      • Batajnica
      • Stilo 1.6 16V MW

Možeš da napraviš 2 ploče od dur-aluminijuma =3mm i da između njih postaviš npr filter od Yuga. Na taj način eliminišeš krivinu i motor sigurno dobija više vazduha. Filter od Yuga je visine oko 50 mm, znači sa pločama visina ne prelazi 60 mm.
      Mada, mislim da tu nije problem krivina već višak goriva (prebogata smeša).
      Pozdrav
      Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• [Boza]
        CBC Početnik
        • 02.04.2009
        • 2
        • Pancevo

Hvala vam,pronasao sam sta me zeza vukao je fals vazduh na usisnu granu zacepio sam to i sad radi odlicno

Comment

Working...
        X